MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Imagine

#SB-LPFI366
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder12+
spilletidOp til 30 minutter
158,00 DKK
Spar 12%  ift. Vejl. Pris.På lager

Imagine er det sjove ordspil, hvor fantasien skal i gang, hvis du vil have flest muligheder for at kommunikere med de gennemsigtige kort.
Find opfindsomhed og fantasien frem

I dette spil skal forskellige missioner gennemføres. Det handler om at et enigma skal løses. Det kan være alt lige fra en film, et sted, en karakter eller lignende, som skal gættes. Imagine hedder spillet og det er ikke helt for sjov. Det er nemlig meget bogstaveligt at du bliver nødt til at bruge din fantasi og opfindsomhed, hvis du skal kunne gætte. Man spiller Imagine ved at tage et missionskort. På missionskortet er det beskrevet, hvad du skal have de andre spillere til at gætte. Som sagt kan det være mange forskellige ting, der skal gættes. Og nu skal du så bruge de gennemsigtige kort til at illustrere dit enigma. De gennemsigtige kort har den egenskab at de kan kombineres. Da man kan se igennem lagene på stakken af de gennemsigtige kort vil en figur fremgå. Denne skulle gerne give hint til, hvad der står på missionkortet. Men vær kreativ både når du skal bruge de gennemsigtige kort og når du skal gætte. Man kan give de gennemsigtige kort liv ved at bevæge dem, hvilket kan hjælpe de andre spillere med at gætte det. Spillet Imagine anbefales til alle over 12. Man kan spille hvis I er mellem 3 og 8 personer. Det tager ca. en halv time at gennemføre ét spil af Imagine.

NOMINERET TIL ÅRETS VoksenSPIL 2017

Imagine blev nomineret som årets Voksenspil i 2017 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Spillet indeholder:

 • 130 missionskort
 • 60 transparentekort
 • 35 pointbrikker
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation