MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Imploding Kittens

#ENI-EKGIMP1
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
alder8+
spilletidCa 10 minutter
149,00 DKK

Ikke på lager

Udvidelsen, Imploding Kittens, giver dig mulighed for nye handlinger og en ekstra killing. Det handler stadig om at killingen ikke må eksplodere, når det er din tur. Med nye handlinger er der nye måder, hvorpå det kan undgås.Udvidelse til Exploding Kittens

Denne første udvidelse til Exploding Kittens hedder Imploding Kittens. Den giver dig 20 nye kort, 5 nye typer handlinger samt en ekstra Imploding Kittens.

Alt dette gør det muligt ikke bare at spille 5 personer, men hele 6 personer. Som noget ekstra indeholder spillet også en Cone of Shame - en skærm til at tage om hovedet som skal bæres hele spillet af den første spiller der spørger, hvis tur det er!

Exploding Kittens fik kæmpe succes som det mest opbakkede projekt på Kickstarter nogensinde. Derfor er det mega fedt med en udvidelse til det sjove spil.

Vær opmærksom på at denne udvidelse kun kan spilles med et Exploding Kittens grundspil på engelsk - enten standardudgaven eller NSFW. Læs mere og køb den originale udgave af Exploding Kittens her eller Læs mere og køb NSFW-udgaven her.

Spillet handler i bund og grund om at undgå at killingen eksploderer. Der er en smule held med i dette spil, da du kan være uheldig ved at trække kortet med killingen der eksploderer. Men ved hjælp af god taktik kan du også undgå at den eksploderer. Derfor er det ikke til at vide, om man kan føle sig sikker.

I denne udvidelse findes der et Imploding Kitten kort som, hvis det trækkes, skal lægges på bordet. Anden gang en spiller finder en Imploding Kitten sprænger den og det kan ikke afværges med diverse handlinger.

Udvidelsen kan kun spilles med et grundspil. Det anbefales til alle over 7 år. Man kan være 2-6 personer om et spil med denne udvidelse. Det tager typisk 15 minutter at spille.

Spillet indeholder:

 • 20 nye kort
 • 1 Imploding Kitten
 • Udvidelse fra 5 til 6 spillere
 • 1 Cone of Shame

OBS: Bagsiderne er forskellige på den danske og den engelske udgave. Imploding Kittens passer kun til de engelske grundspil.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation