MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ja Nej Måske

#Ks-310177
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Ja Nej Måske handler om at svare på forskellige spørgsmål, uden at sige ordene ‘ja, nej, måske’. I dette sjove spil gælder det om at holde tungen lige i munden og bevare overblikket, så du ikke kommer til at sige noget forkert, mens du samtidig svarer rigtigt på spørgsmålene.Kan du vinde spillet - ja, nej, måske?

I dette underholdende spil skal du tænke dig godt om, inden du svarer på spørgsmålene. Udover du skal svare rigtigt, må du nemlig ikke sige ‘ja’, ‘nej’ og ‘måske’. Spillet er for mindst 3 spillere og egner sig især godt til unge i 15 års alderen og op efter. Med dette spil er familie og venner sikker på at kunne tilbringe mange hyggelige og sjove timer sammen på en dejlig spilleaften.

Tænk før du taler og hør godt efter

I Ja Nej Måske bør du overveje dine ord grundigt, inden du svarer. Dette brætspil tester både din fantasi og talegaver, da du nemt kommer ud i lange beskrivelser for at kunne svare på spørgsmålene uden at sige de forbudte ord. Mens din modspiller svarer på spørgsmål, bør du være opmærksom på, om der bliver sagt ord, som ikke må bruges.

Spillet indeholder:

  • 1100 spørgsmål
  • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation