MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-25%

Jeg Har Aldrig

#KS-310061
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Det her er spillet, hvis du gerne vil lære dine venner og nogle af deres hemmeligheder at kende. Sjovest er det naturligvis, hvis alle er med på at tilstå både de sjove og de pinlige sager.
Jeg Har Aldrig

Jeg har aldrig er spillet, som er kendt fra forskellige serier, hvor personerne har leget den personlige leg. Denne leg afslører, hvem man er, hvad man har lavet og selvfølgelig også hvad man aldrig har lavet. Afhængigt at hvem der spiller og hvilke udsagn man tør sige, kan denne leg blive meget personlig, pinlig eller blot sjov og underholdende.  

Info omkring spillet

I denne udgave er det dog gjort meget nemt at spille Jeg har aldrig. Udsagnene er nemlig allerede skrevet for dig på de over 200 udsagnskort. Eksempel på et udsagn fra kortene er: ”Jeg har aldrig glemt navnet på en af mine sexpartnere”. Spillet fungere godt nok drikkespil, hvor man skal tage en tår alkohol, hvis udsagnet passer på en selv. Alternativt kan man spille med point. Gør spillet sjovere ved at fortælle detaljer efter afsløringen.   Spil Jeg har aldrig med selskabet til din fest eller med vennerne eller veninderne på hyggeaftener. Det er en sjov måde at lære hinanden at kende på.   Det kræver mindst 3 spillere for at kunne spille Jeg har aldrig. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 20 minutter at spille.  

Spillet indeholder:

  • 200 udsagnskort

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation