MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kalaha fra Alga

#AG-38018720
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
95,00 DKKPå lager

Kahala er et simpelt spil, hvor det gælder om, at fordele alle kuglerne i hullerne på spillepladen. Kahala er et oldgammelt spil fra Grækenland, som de fleste kender til. Det er et simpelt spil, som kan være med til at underholde hele familien.Kalaha – hvem kommer først af med kuglerne?

Reglerne i Kalaha er simple. På spillepladen er der fordelt nogle huller, hvor der i hvert hul skal placeres 4 kugler. Inden spillet går i gang, trækkes der lod om hvem der skal starte spillet. Når spillet går i gang gælder det om at tage kuglerne i hånden og placere én kugle i hvert hul, til du ikke har flere kugler tilbage. Ender den sidste kugle i din Kalaha, hvilket er det store hul på spillepladen, så må du frit vælge mellem et nyt sted at tage kuglerne fra og tømme dette for kugler. Ender sidste kugle i et tomt hul på modstanderens halvdel, så mister du din tur. Ender kuglen i et tomt hul på din egen halvdel, så må du tage alle kuglerne i én af din modstanders huller og placere alle de kugler inklusiv den sidste kugle i din hånd i din egen Kalaha. Spillet slutter når én spiller ingen kugler har tilbage, og har den anden spiller flere kugler tilbage, så flyttes kuglerne til denne spillers egen kalaha. Den spiller som har flest kugler i sin kalaha vinder spillet.  

Hvem kan spille?

Spillet kan spilles af to spillere og egner sig til børn fra 6 års alderen. Men barnlige sjæle i alle aldre kan få mange sjove stunder med dette spil.  

Spillet indeholder:

 • 1 spilleplade
 • Spillekugler
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation