MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kastespil i Træ

#BS-GA129
Værd at vide
159,00 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Opstil træsøjlerne på græsplænen og kast derefter bolden i forsøg på at vælte flest træsøjler. Spillet kan spilles af to eller flere spillere, og I kan med fordel inddele jer i hold. Dette spil vil give underholdning til både børn og voksne i mange timer og kan være med til at skabe rammen om hyggelige sommerminder.Kastespil i træ

Før spillet starter opsættes træsøjlerne i den afstand, som passer til den sværhedsgrad I ønsker. Hver søjle har angivet et nummer, som viser, hvor mange point det giver at vælte den.

Kastespillet kan spilles på flere måder afhængig af, hvilke regler I bestemmer jer for. I kan vælge at dyste om, hvem der kan vælte flest søjler med færrest kast, eller I kan vælge at fastsætte et antal kast pr. spiller eller hold, hvor vinderen bliver den, som har opnået flest point.Skift til at kaste boldene og lad jer underholde af dette gamle franske spil, som nu igen har set dagens lys.

Uanset om du spiller det med børn eller voksne, så rummer dette spil mange muligheder og garanterer sjove stunder. Kastespillet kommer i en praktisk æske med håndtag, så det er nemt at tage med uanset om det blot skal med ud i haven, i parken, på stranden eller med på ferie.  

SPILLET INDEHOLDER:

  • 2 bolde
  • 7 træsøjler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation