MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

King of Tokyo Power Up 2017

#ENI-IEL51368
Værd at vide
antal spillere2
spilletidOp til 30 minutter
sprogEngelsk
alder8+
129,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Power Up er en udvidelse til grundspillet King of Tokyo, som er et sjovt familiespil, der handler om at være monstre i Tokyo, der bekæmper byen og hinanden. Med denne engelske udvidelse bliver du introduceret for evolutionskort, der giver spillet en konstant udvikling og uventede drejninger.
King of Tokyo Power Up - Nu med endnu bedre monstre

Denne udvidelse til King of Tokyo hedder Power Up og du får her en engelsk udgave af udvidelsen. Udvidelsen kan kun spilles med grundspillet, King of Tokyo, da du har brug for alle elementer fra grundspillet. Denne engelske udgave kan sagtens spilles med det danske grundspil men det kan give lidt sprogforvirring så vi anbefaler at vælge det engelske grundspil.

I Power Up kan hvert monster få 8 evolutionskort, som definerer spillets gang i høj grad. De kan spilles nærmest når som helst og ændringen kan være af både kortvarighed eller gælde resten af spillet. Dette giver spillet en helt ny dimension og gør det nemt at variere spillene. Det er også evolutionskortene der bestemmer, hvordan monstrene skal mutere og blive endnu mere farlige end før. Et andet nyt element i udvidelsen af Pandakai kortet, som er endnu et monstre, nemlig en gigantisk kæmpe Panda. Ligesom i grundspillet er hovedmålet for monstrene at ødelægge Tokyo mest muligt samt gøre skade på de andre monstre. Den der først har 20 sejrspoint eller er det sidste overlevende monster har vundet. Alle fra 8 år og derover kan være med. I skal være mellem 2 og 6 spillere for at få det optimale ud af spillet. Det tager ca. 30 minutter at spille.  

Spillet indeholder:

 • 1 nyt Pandakai monsterkort
 • 1 ny figur + holder
 • 56 evolutionskort
 • 16 evolutionskort til monstre fra 1st Edition King of Tokyo (Cyber Bunny & Kraken)
 • 8 tokens/markører
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation