MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kingdom Builder

#ENI-MDG203
Værd at vide
sprogDansk
antal spillere2
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
249,00 DKK
Spar 42%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

I dette strategiske familiespil gælder det om at skabe og udvikle dit eget kongerige. Kender du til klassikerne Settlers og Carcassonne, er Kingdom Builder let at gå i gang med, da disse spil på mange måder minder om hinanden. Et underholdende spil for spillefugle i alle aldre, som vil give timevis af sjov.Kingdom Builder – byg dit eget kongerige

Dette spil består af 8 plader, som du selv sætter sammen. Idet du selv opbygger spillepladen, er der uendelige muligheder for, hvordan hvert enkelt spil ser ud, og dermed hvordan du kan opbygge dit kongerige. Før spillet går i gang, trækker hver spiller 3 kort, som viser hvad du skal gøre, for at optjene point. Det kan eksempelvis være minearbejder, fiskeri eller udvikle eksisterende byer. Herefter placerer du 3 af de huse, som du på forhånd er blevet tildelt, på de felter som dine kort viser. Der er forskellige fordele ved forskellige placeringer af dine huse, så tænk dig godt om, hvor du vælger at sætte dem. Når én af deltagerne har placeret alle sine huse, optælles alle spillers point i forhold til de personlige pointkort og den spiller, der har flest point vinder.  

Hvem kan spille?

Spillet er optimalt for 2-4 spillere, men man kan også vælge at inddele sig i hold. Spillet egner sig bedst for 8 årige og op efter.  

Spillet indeholder:

 • 8 spilleplader
 • 160 huse
 • Papbrikker
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation