MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Logo spillet

#AG-38012427
Værd at vide
anbefalet alder12+
antal spillere2 - 6
spilletid45 min.
sprogDansk
222,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Har du styr på logoerne? Her gælder det om at huske godt efter hvor det var man så logoet sidst, og hvilket firma der gemmer sig bag logoet. Hele familien kan være med, og det gælder at komme først i mål.  Logo spillet - Har du styr på Logoerne og hvilke varemærker og firmanavne der er på spil?

I Logo spillet handler det om alt fra dagligvaremærker til større firmaer, og du bliver overrasket over hvor mange logoer du rent faktisk kan huske. Der er 1400 spørgsmål, og der er både logoer som voksne og børn kender - hvilket gør det ekstra sjovt at spille sammen med hele familien. Det er et sjovt quizspil, som er utrolig let at komme i gang med, da der ikke skal bruges lang tid på manualer og instruktioner -det giver sig selv hvordan spillets gang går.

Logo spillets gang

Det gælder om at komme først i mål på spillepladen, og man rykker frem ift. den farve man har på kortet med spørgsmålene. Det er ikke nok at huske logoerne, man skal også være lidt heldig og slå en farve der rykker ens spillebrik længst frem på spillepladen. Man kan være 2-6 spillere, eller man kan dele sig op i hold hvis man er flere, og logo spillet kan spilles helt ned til 12 år.


Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation