MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Logo spillet

#AG-38012427
Værd at vide
sprogDansk
222,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Har du styr på logoerne? Her gælder det om at huske godt efter hvor det var man så logoet sidst, og hvilket firma der gemmer sig bag logoet. Hele familien kan være med, og det gælder at komme først i mål.  Logo spillet - Har du styr på Logoerne og hvilke varemærker og firmanavne der er på spil?

I Logo spillet handler det om alt fra dagligvaremærker til større firmaer, og du bliver overrasket over hvor mange logoer du rent faktisk kan huske. Der er 1400 spørgsmål, og der er både logoer som voksne og børn kender - hvilket gør det ekstra sjovt at spille sammen med hele familien. Det er et sjovt quizspil, som er utrolig let at komme i gang med, da der ikke skal bruges lang tid på manualer og instruktioner -det giver sig selv hvordan spillets gang går.

Logo spillets gang

Det gælder om at komme først i mål på spillepladen, og man rykker frem ift. den farve man har på kortet med spørgsmålene. Det er ikke nok at huske logoerne, man skal også være lidt heldig og slå en farve der rykker ens spillebrik længst frem på spillepladen. Man kan være 2-6 spillere, eller man kan dele sig op i hold hvis man er flere, og logo spillet kan spilles helt ned til 12 år.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation