MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Magic Maze

#SB-LPFI7259
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6+ spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
179,00 DKK

Ikke på lager

Dette sjove spil er et samarbejdsspil for hele familien. Magic Maze er som det første danskdesignede spil, blevet nomineret til den prestigefylde pris, Spiel des Jahres, som er årets spil i Tyskland.
Nomineret til Spiel Des Jahres i Tyskland 2017

Som familie eller gruppe af venner har I til mission at stjæle 4 ting i stormagasinet. Historien er at 4 helte skal bruge noget udstyr. De har ingen penge og derfor vil de stjæle fra et storcenter. Det gøres ved at flytte rundt på brikkerne.

Alle kan spille på samme tid i Magic Maze. Det sjove ved dette samarbejdsspil er at I skal arbejde sammen om opgaven, men I må ikke snakke sammen. Det betyder at man skal overveje, hvordan man som spiller bedst kan hjælpe med gruppens mission.

Hver spiller har sin specielle egenskab og evne, så der er brug for hver og én til at løse opgaven. Hvis I får behov for at snakke sammen om strategien, kan I sætte timeglasset i gang. Da har I kort tid til at snakke om, hvilke planer I har. Der må altså kun kommunikeres, når timeglassets sand løber. Mens timeglasset kører må der kun snakkes og peges på fliser og brikker. Der må altså ikke spilles.

Til sidst, når missionen er fuldført, handler det om at komme ud af storcentret hurtigst muligt. Her er det også på tid og timeglasset vendes derfor. Hvis det lykkes jer at komme ud i en fart har I vundet over spillet.

Spillereglerne til Magic Maze er på dansk, norsk, svensk og finsk. I kan også sagtens spille det på engelsk hvis I henter spillereglerne her. Det betyder ikke noget når I spiller, da der ikke er tekst på brikkerne.

Spillet indeholder:

 • Fliser
 • Brikker
 • Timeglas
 • Danske spilleregler

Se videoen her


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation