MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Majesty

#ENI-MDG100
Værd at vide
149,00 DKK
Spar 50%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Majesty er spillet, hvor du skaber dit eget kongerige og forsøge at erobre modspillernes kongerige. Dine spillekort er afgørende for, hvordan du kan regere, i det de sætter rammerne for, hvordan du kan handle. Et sjovt og underholdende strategispil, som kan samle familien!Majesty – skab dit eget middelalderrige

I Majesty gælder det om at tænke strategisk og bestemme, hvilken type regent du vil være. Spillekortene har forskellige personer med hver deres egenskaber, som du regerer ud fra. Nogle karakterer arbejder bedre sammen end andre, og et godt samarbejde kan være afgørende for, hvem der vinder spillet.

Du kan vælge at være en streng regent, som styrer landet med hård hånd, eller du kan vælge en mere blød stil. Der er fordele og ulemper ved dem begge, så det gælder om at træffe kloge valg. Den spiller der til sidst har mest guld kan gøre krav på kongekronen og har derved vundet spillet.

Hvem kan spillet?

Majesty er for alle, som har en lille strateg gemt i maven, så det anbefales, at man mindst er 7 år for at spille dette underholdende spil. Det er for 2-4 spillere, og i det det er et relativt kort spil, som varer omkring 20-30 minutter, kan man sagtens tage flere spil i træk.

SPILLET indeholder:

 • 32 lokationskort
 • 60 karakterkort
 • 4 arbejderkort
 • Spillemønter
 • 30 træfigurer
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation