MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Mölkky Original

#TT-40268
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk - Engelsk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
299,00 DKKPå lager

Nordens bedst sælgende udendørsspil. Prøv det sjove havespil hvor det gælder om at opnå præcis 50 point med færrest mulige kast. Se videoen længere nede. Eller se hele vores kategori af udendørs spil her.Prøv Nordens bedst sælgende udespil

Mölkky har allerede gået sin sejrsgang over haver og parker i hele Norden. Og med god grund. Spillet er lige så underholdende som det er let at lære og i denne udgave får du spillet i en praktisk kasse der er lige til at tage med på stranden, i parken, på besøg hos vennerne eller hvor du ellers har lyst til at udfordre dine venner til et spil Mölkky. Finsk kvalitet når det er bedst.

Se videoen

 Denne video giver en kort og fin introduktion til hvordan du spiller Mölkky Original. Videoen er på engelsk men giver et godt indtryk af de mange timers underholdning spillet kan give.

 

Sådan spiller du

Spillet består af 12 nummerede træpinde med tal fra et til 12. Desuden medfølger en kastepind. Opgaven er nu at vælte pinde og få præcis 50 point med færrest mulige kast. Kommer du over 50 fratrækkes 25 point og du må fortsætte mod målet. Vælter du en pind får du det antal point der står på toppen af ponden. Vælter du flere pinde i et kast får du et point pr væltet pind. Enkelt og udfordrende på samme tid. Alle kan være med og spiller I med børn kan det evt. aftales at de må stå lidt tættere på og kaste. Denne udgave leves i top kvalitet i en flot trækasse med bærehåndtag i tykt tov. Et solidt spil der er klar til at blive taget med på tur.

Mölkky Original Spillet indeholder:

 • 12 nummererede pinde fra 1 -12 i massivt træ (diameter 6 cm og ca. 15 cm høje)
 • 1 kastepind i massivt træ (diameter 5,5 cm og 22 cm lang)
 • Danske og engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation