MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Monster Factory

#ENI-RIO467
Værd at vide
antal spillere2
spilletidOp til 30 minutter
sprogEngelsk
alder5+
207,00 DKK
Spar 31%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Skab fantasifulde monstre og hjælp dine venner med deres monstre i mens du finder ud af, at monstre er et produkt af din egen fantasi, hvor du selv bestemmer om de er farlige eller søde. Alle kan være med og spillet er hurtigt at lære - og sjovt at spille. Spillet er på engelsk, men reglerne er enkle og selve brikkerne er uden tekst så det spiller ingen rolle.Byg dit eget fantasi monster

Alle børn har oplevet frygten for, at der gemmer sig et monster under deres seng. Frygten blev forøget dengang tegnefilmen Monsters Inc. viste, hvordan at monstrene havde sat det i system at skræmme børnene. Monster Factory spinder videre på det samme univers, men viser i endnu højere grad, hvordan monstre er et produkt af deres egen fantasi. I spillet Monster Factory gælder det om at bygge de sejeste, mest fantasifulde og farligste monstre. Dette foregår ved, at spillet indeholder 88 monsterbrikker, som alle afbilleder en lille del af et monster som for eksempel en næse, et øre eller en mave. Det er så spillernes opgave at samle brikkerne til det lige præcis deres monster.

Sådan spilles Monster Factory

Spillerne starter med at vælge en brik fra bunken som de ligger foran sig selv. Brikken danner udgangspunkt for hver spillers primære monster. Den yngste spiller starter med at trække en brik fra bunken og kan nu frit vælge om brikken skal lægges i forlængelse af sit eget monster, eller en af de andre spilleres monstre. Når der ikke længere kan lægges brikker i forlængelse af en spillers monster, så trækker spilleren en brik, som danner udgangspunkt for et sekundært monster. Når spilleren har færdiggjort sit primære monster, må spilleren ikke længere lægge brikker i forlængelse af de andre spilleres primære monstre, men kun deres sekundære monstre. Når alle spillerne har færdiggjort deres primære monster eller der ikke er flere brikker tilbage, slutter spillet og der tælles point sammen. Monster Factory var nomineret til årets guldbrik i kategorien årets børnespil.

Spillet indeholder

  • 88 Monsterbrikker
  • 1 sæt engelske spilleregler

Spillerne af Monster Factory skal ikke kunne beherske engelsk, men spillet kræver, at første gang det spilles, at der er en voksen til stede.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation