MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Mucca Pazza

#ENI-CP-8280
Værd at vide
sprogDansk
antal spillere2
spilletidOp til 30 minutter
alder4+
159,00 DKK
Spar 36%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

En sjovt spil, som pirrer børnenes fantasi med de flotte figurer og samtidig træner børnenes evne til at finde sammenhænge. Nomineret af Guldbrikken til Årets børnespil 2015.Kan du hjælpe dyrene med at blive sig selv igen?

Planeten Kopitor holder store flyttedag og denne gang har de udset sig jorden, som deres næste hjem. Rejsen foregår over store distancer i rummet og de er meget længere fremme teknologisk end jordboerne er, derfor foregår rejsen i rummet ikke i et rumskib. Det foregår derimod ved, at de bare trykker på en knap, som transporterer alle dyrene til jorden. På vejen går der dog et eller andet galt, fordi da dyrene ankommer til jorden, så er der byttet rundt på deres hoveder, kroppe og ben. Lige pludselig sidder løvehovedet på tudsekrop, myrens hoved på elefant og giraffens hals på en kat. Der hersker dermed totalt forvirring og dyrene fra Kopitor har brug for jordboernes hjælp, så de kan blive normale dyr igen. Bag hele virvarret står drillepinden Mucca Pazza, som trykkede på den forkerte knap.

Vinder af Guldbrikkens børnespil 2015 og nomineret til årets børnespil af legebranchen 2016

Brætspillet Mucca Pazza har vundet Guldbrikken for årets børnespil i år 2015, på grund af dets evne til at få børnene til at tænke kreativt og samtidig træner spillet deres motorik. Mucca Pazza kan spilles af børn helt ned til 3 – 4 års alderen, men der er varierende sværhedsgrader, som også gør spillet sjovt for de lidt ældre børn.  

Mucca Pazza blev nomineret som årets børnespil i 2016 af Legebranchen. Læs mere her. 
Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Spillet indeholder:

 • 1 Spillebræt
 • 1 Spøgelseskort
 • 12 Træstjerner
 • 30 Dyrekort
 • 30 Brikker (10 af henholdsvis hoveder, kroppe og ben)

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation