MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Mysterium Hidden Signs

#ENI-AMDMYST02N
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
148,00 DKK
Spar 18%  ift. Vejl. Pris.På lager

I denne udvidelse får du 84 nye kort, som gør grundspillet, Mysterium, klar med et helt nyt mysterium. Spøgelset skal have lov til at hvile og du bliver derfor nødt til at løse mysteriet ud fra de nye tegn og ledetråde, der er dukket op. Se om du kan løse mysteriet denne gang!Udvidelse til Mysterium

Hidden Signs er udvidelsen til Mysterium grundspillet og det består af 84 nye kort, der består af nye mistænkte, nye steder i palæet og nye ting. Alle disse er ledetråde, som du skal regne ud. Spøgelset er vågnet igen og det er din opgave at få løst mysteriet, så spøgelset kan hvile igen. Men formår du at løse mysteriet i denne nervepirrende udvidelse af Mysterium?

 

Man spiller Mysterium Hidden Signs ved at én spiller har spøgelsesrollen. Alle andre spillere er spirituelle, synske besøgende, der skal løse mysteriet. Mysteriet skal løses i løbet af 7 dage og 7 nætter og det er i høj grad op til spøgelset, hvor nemt det skal være.

 

Det er nødvendigt at have grundspillet Mysterium inden du køber denne udvidelse, da du får brug for de markører og kort, der følger med grundspillet. Udvidelsen giver dig derimod 84 nye kort, der giver dig et nyt mysterium at løse.

 

Det tager ca. 45 minutter at løse mysteriet, men det kan selvfølgelig variere alt efter hvor dygtige i er. Det anbefales til alle over 8 år og I kan være 2-7 spillere.

 

Spillet indeholder:

  • 84 kort
  • 1 sæt danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation