MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Pandemic: in the lab

#ENI-ZMG71102
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
299,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Pandemic in the lab, er den anden udvidelse til Pandemic og den kræver at du har den første udvidelse Pandemic on the brink, før du kan bruge den. In the lab, indeholder flere moduler som du frit kan vælge mellem og tilføje det orignale spil for at gøre spiloplevelsen anderledes, og nogengang sværere. Udvidelsen er på engelsk, men kan sagtens bruges sammen med både det danske og engelske grundspil.
Pandemic: In the lab

I Pandemic: In the Lab, den anden uvidelse til Pandemic, er der en ekstra spilleplade, med et laboratorie, hvor din brik kan bevæge sig rundt. Målet med laboratoriet, er det samme som grundspillet, at finde en kur mod sygdommene, men nu på en ny måde. Bag ved forseglede sikkerhedsdøre, arbejder forskere mod tiden i et løb om at sekvensere sygdomme, tage prøver og teste kure.

Nye roller, nye events og et nyt scenarie

Udvidelsen indeholder 4 nye roller, en ny type events: Virulent Strain events og et Worldwide Panic Mutation scenarie. Spillere kan konkurrerer individuelt eller i hold(hvis i er 4 eller 6 spillere). Kan dit hold samarbejde i laboratoriet for at rede menneskeheden. Pandemic: in the lab, er den anden udvidelse til Pandemic og den kræver at du har den første udvidelse Pandemic on the brink, før du kan bruge den.

Priser og Nomineringer

 • 2013 Golden Geek Best Board Game Expansion Nominee

Videogennemgang af Pandemic: In the Lab


Mere fra Pandemic serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation