MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Pandemic Legacy - Season 1 RED - Engelsk

#ENI-ZMGZM7117
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
599,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Vær med til at udrydde verdens sygdomme, i denne særlige udgave af Pandemic. De valg du tager i Pandemic Legacy, går i arv til næste spil. Spillet er et selvstændigt spil i Pandemic serien. Er den røde udsolgt, så køb den blå udgave her, der en ingen forskel udover farven.Pandemic Legacy - Season 1 RED

  Kan dig og dit team udrydde den måske vanskeligste virus nogensinde? I har et år - 12 måneder. Og kun 2 chancer hver måned. Pandemic Legacy er et unikt kooperativ kampagne spil, hvor en gennemspilning påvirker de fremtidige spil. I en overordnet historie-bue spillet igennem i 12-24 sessioner, afhængigt af, hvor godt din gruppe klarer spillets varierende udfordringer. I begyndelsen minder spillet meget lig det oprindelige Pandemic, hvor dit team af sygdomsbekæmpende specialister i kapløb mod uret rejser rundt i verden for at behandle sygdommene, hvor de bryder ud, mens forskerne kæmper for at finde en kur for hver af fire plager - før de kommer ud af kontrol.

Under hver spillers tur, har de fire handlinger til rådighed.

 1. Du kan rejse rundt i verden på forskellige måder. Måske er det nødvendigt at kassere et kort for at nå hurtigere frem?
 2. Du kan opføre bygninger som forsøgsstationer, behandle sygdomme (fjerne en markør fra brættet, og - hvis alle terninger i en farve er blevet fjernet - udrydde sygdommen)
 3. Du kan handle kort med andre spillere eller
 4. Du kan finde en kur for en sygdom, men det kræver fem kort i samme farve og at du er på en forskningsstation.

Hver spiller har en unik rolle med særlige evner, der hjælper dem med at løse deres del af udfordringen. Hver måned i spillet, har du to muligheder for at nå denne måneds mål. Hvis du lykkes, vinder du og går straks videre til næste måned. Hvis du fejler, bliver det endnu vanskeligere at rede verden og udrydde sygdommen. Undervejs i spillet bliver der indført nye regler og komponenter. Disse vil undertiden kræve, at du permanent ændrer dele af spillet - f.eks. ved at skrive på kort, åbne nye kort og placere permanente klistermærker på komponenter. Dine karakterer kan få nye færdigheder eller skadelige virkninger. En karakter kan endda være tabt helt, og vil derfor ikke længere være en del af spillet. Spillet findes og i en blå udgave - Pandemic Legacy - Season 1 blue. Eneste forskel er farven på æsken. Bemærk at spillet er på engelsk. Det kan spilles selvstændigt og er altså ikke en udvidelse.  

VINDER AF GULDBRIKKENS Specialpris 2016

Pandemic Legacy sæson 1 vandt guldbrikkens Specialpris i 2016. Læs mere her.

Guldbrikken er Danmarks mest prestigefyldte brætspilspris og sammenligner sig med den tyske pris: Spiel des jahres.

Spillet indeholder:

 • 1 spillebræt med verdenskort og de vigtigste byer
 • 5 karakterer (kort)
 • 4 bønder
 • 6 forskningsstationer
 • 7 markører
 • 96 sygdoms brikker
 • 48 infektions kort
 • 61 spiller kort
 • 62 legacy kort
 • 4 civile kort
 • 5 journaler
 • 1 sæt engelske spilleregler
 • og meget mere

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation