MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Patchwork

#SB-LPFI367
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

I Patchwork kan du kombinere din passion for håndværket med et sjovt spil. Konkurrer med dine modstandere om hvem, der kan sy det smukkeste og mest perfekte patchwork tæppe. Nomineret til Årets Voksenspil 2017.Patchwork for alle

Patchwork er et sjovt og udfordrende spil, som handler om at lave det smukkeste patchwork tæppe. Med det sagt, skal det dog understreges at der teknisk set ikke skal sys i dette spil. Spillet består udelukkende af brikker, så lapperne blot skal placeres ved siden af hinanden.

Sådan spiller du

Spillet startes ved at en god portion af lappebrikkerne placeres i en cirkel på bordet, hvor I spiller. Det er på disse lapper at din spillebrik bevæger sig. Når du skal købe lapper kan du vælge mellem de 3 lapper, der er umiddelbart foran din spillebrik. Du kan også vælge ikke at købe en lap, men derimod flytte din brik op til modstanderens. Dette giver dig en knap for hver brik du har passeret, men du har dog mistet din tur og kan ikke bygge videre på dit tæppe før næste gang. Knapperne symboliserer point. Dermed vinder den spiller der har præsteres at opsamle flest knapper, når spillet slutter. Dog er der strafpoint for eventuelle huller i dit tæppe, så gør det nu ordentligt!

For 2 personer

Spillet er designet til 2 personer. Det tager normalt 30 minutter at afgøre, hvem der er bedst til at lave patchwork. Alle fra 8 år og opefter kan spille med. Patchwork er nomineret til Årets Voksenspil i 2017 af Guldbrikken.

Se video

Denne video viser på 2 minutter hvordan spillet fungerer. Videoen er på engelsk men vi sælger den danske udgave af spillet. 

 

Spillet indeholder:

 • 1 neutral brik
 • 1 special brik
 • 50 knappebrikker
 • 33 lapper
 • 5 specielle lapper
 • 1 tidsbræt
 • 2 quiltplader/tæppebrædder
 • 2 tidsmarkører
 • 1 sæt danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation