MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Pinlighedsfaktor

#KS-310085
149,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Pinlighedsfaktor er spillet, hvor alle de pinlige spørgsmål kommer frem, så det gælder om ikke at være genert eller tilbageholdende, når der skal svares. Uanset om du spiller med venner eller familien, er du sikker på, at der bliver masser af grin og krumning af tæerne. Et sjovt spil for barnlige sjæle i alle aldre.Pinlighedsfaktor – kan du svare på de pinlige spørgsmål?

I dette sjove quizspil vil du nok helst ikke indrømme, at du kender svaret, men det er sådan, du får point og derved kan vinde spillet. Der stilles en række spørgsmål, og der gives point alt efter, hvor pinlige de er. Jo mere pinligt et spørgsmål er, jo flere point giver det. Ved du for eksempel hvilken kropsdel en kanibal mener, der smager bedst, i hvilket europæisk land kvinderne har de største bryster eller hvordan en blind person ved, om førerhunden har lavet nummer to?  

Vær pinlig og hav det sjovt med venner og familie

Pinlighedsfaktor garanterer en masse pinlige spørgsmål og underholdende stunder med dine medspillere, som vil give jer mange gode grin. Det gælder om ikke at være genert, men komme ud med sin viden om selv de mest pinlige emner. Man skal minimum være tre spillere, gerne fra 15 år eller ældre.  

Spillet indeholder:

  • 318 pinlige spørgsmål

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation