MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Politisk Ukorrekt

#SB-VEN0218
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 60 minutter
149,00 DKK
Spar 40%  ift. Vejl. Pris.På lager

I dette spil skal der dannes sætninger, som er politisk ukorrekte. For på den måde er det sjovt og det er blot vigtigt at huske at det hele er for sjov. Spillet kan forarge, hvilket er en vigtig del af spillets rammer.
Sjove og upassende sætninger - nu på dansk!

Politisk Ukorrekt er den danske udgave af Cards Against Humanity, som er et engelsk, grænseoverskridende selskabsspil. Endelig er en dansk udgave af spillet landet på markedet og det er på tide at danskerne bliver udfordrede på pinlighed, forargelse og meget mere. Spillets gang starter med at en spiller læser en sætning op fra et kort. De andre skal så finde sætningens slutning ved at vælge en sætning fra ét af deres egne kort. Det kan der virkelig komme nogle pinlige, sjove eller makabre sætninger ud af.

Det er op til spilleren, der læste den første sætning op, at vælge hvem der kom på den bedste slutning. Der findes masser af kombinationer og med masser af kort løber du sent tør og du kommer heller ikke til at synes at spillet bliver ensformigt. Den spiller med flest point vinder. Spil dette spil med andre voksne, dvs. anbefales til alle over 18. Det tager fra 20-60 minutter at spillet et spil og I kan være fra 4-12 spillere. Så det er et alle tiders selskabsspil, hvor mange kan være med.

 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation