MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Poohat

#MA-719
Værd at vide
sprogDansk
spilletidOp til 30 minutter
alder5+
antal spillere2
149,00 DKK
Spar 1%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Poohat handler om at være hurtig og få lagt kortene på bordet, når der er mulighed for det. Kom af med dine kort hurtigst muligt ved at holde øje med toiletbesøgets gang.

Se om du er bedre til at ”gå på toilettet” ind de andre og undgår minuspoint i form at pøller i din Poohat.
Et lortespil for hele familien!

I Poohat handler det rent ud sagt om lort. Nærmere beskrevet handler spillet om toiletbesøg og alt det, som et toiletbesøg inkludere. Det betyder at handlingerne, dvs. de kort der skal lægges i bunken, symboliserer at gå hen til toilettet, lægge en lort, tørre dig og vaske dine hænder. Og er du ikke hurtig nok ender du med en poohat på hovedet! Heldigvis er det bare noget vi leger i Poohat.

Sådan spiller du

I dette spil får spillerne nogle kort på hånden. Det er op til hver enkelt spiller om  kortene skal holdes på hånden eller lægges ned på bordet. Du kan gøre det som du synes giver dig mest overblik. Spillet startes ved at der bliver talt til 3 og alle vender deres kort, enten på hånden eller på bordet. Nu handler det så om at komme af med sine kort. I Poohat går det ikke efter tur. Det handler om at være vågen og være hurtig til at lægge et kort ned på bunken, når type og kulør passer. Runden starter ved at en spiller placerer et orange toilet på bordet. Når en spiller enten ikke har flere kort på hånden eller er kommet af med alle de lorte kort spilleren havde og derfor ikke kan lægge flere kort, trykker han eller hun øjeblikkeligt på pruttepuden. De eventuelt resterende kort på hånden tjekkes, for hvis spilleren tager fejl, har spilleren tabt runden. Taber du runden skal du tage en pølle på hovedet og spænde den fast på din Poohat. Det handler om at undgå at få alle 5 pøller på din Poohat. Et spil tager typisk 20 minutter at spille. Det er meget passende, men det er samtidig kort nok tid til at man kan tage flere spil efter hinanden. Alle fra 5 år og derover kan spille med. Man skal bare være 2 spillere eller flere.  

Nomineret til årets familie spil 2015

Poohat blev nomineret som årets familiespil i 2015 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominere, tester spillene og tilsidst udvælger vinderspillet. 

Spillet indeholder:

 • 5 poohatte med elastikbånd
 • Pruttepude
 • 48 spillekort
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation