MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Puerto Rico

#ENI-RIO195
Værd at vide
antal spillere3 - 5 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
288,00 DKK
Spar 28%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

I Puerto Rico skal du opnå flest mulige sejrspoint ved at bygge. Men for at bygge skal du først opbygge din plantage, høste råvarer, bygge stenbrud og lignende. Se om du er den bedste til strategisk at lave din plantage og få flest bygninger op at stå.
Det strategiske Puerto Rico

Som tilflytter er du lige kommet til San Juan på Puerto Rico. Der skal du lægge en strategi for hvordan du vil opbygge din plantage og forbedre dine ressourcer.

Det grundlæggende i Puerto Rico

Når spillet starter går det på tur med at tage forskellige handlinger. Der er 7 roller, som du kan tage og de har hver deres handling. Du kan eksempelvis vælge handleren, som får mere ud af salget af råvarer end de andre spillere gør i den runde. Du kan også være byggeren, der opnår besparelse ved at bygge i den runde. Vælg de rigtige roller på de rigtige tidspunkter og se om du strategisk kan spolere dine modstanderes strategier. Det kan være forskelligt alt efter hvordan spillet udformer sig, hvilken strategi er den bedste. Men det er i hvert fald en god idé at overveje, hvilke investeringer du laver. Det kan være en fordel at bruge lidt ressourcer for at bygge stenbrud eller lignende, som gør det billigere at bygge andre ting, der giver dig point. Også steder der kan gøre majs og kaffe klar til fragtskibene kan være gode investeringer, da det også giver point.

Sådan ender spillet

Når alle 100 point er uddelt til spillerne eller der ikke er flere kolonistbrikker slutter spillet. Hvis en spiller har bygget på alle sine 12 felter slutter spillet ligeledes. Der tælles point og den spiller med flest sejrspoint har vundet. Spillet er et brætspil for de der har spillet en del brætspil. Det tager nemlig 90-180 minutter at spille. Det er desuden en spil, der er anbefalet til alle over 12 år for at sikre det fulde udbytte af spillet. Der skal være 3-5 spillere.

Spillet indeholder:

 • 5 spilleplader
 • Spillekort
 • Spillebrikker i træ
 • Spilleregler

Regel gennemgang af Purto Rico på engelsk


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation