MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ravnerok

#FE-57046
Værd at vide
sprogDansk
antal spillere2
alder5+
spilletidCa 10 minutter
257,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

I Ravnerok skal du hjælpe dine egne ravne med at finde gode hvilepladser på muren. Samtidig kan du se om du kan skubbe din modstanders ravne væk fra muren.Ravnerok

Ravnerok handler på simpel vis om at have flest ravne på muren, når spillet slutter. Spillet vandt Årets danske børnespil i 2016 og er dermed et anerkendt sjovt spil for børn.
 
I Ravnerok elsker ravnene at sidde på muren. Nogle ravne har endda en yndlingsplads på muren, som de foretrækker. Man spiller Ravnerok ved at skiftes til at sætte ravne på muren. Det gør man ved at skubbe plader ind fra den side af muren, som man selv sidder på. Ved at skubbe en plade ind, kan man være heldig at skubbe én af modstanderens ravne ned fra muren. Og ved at skubbe en plade ind i muren kan man sørge for at ens egne ravne har de bedste hvilepladser på muren. Når spillet slutter handler det om at have flest ravne på sin side af muren.

 

Spillets handling

Spillet handler både om at være taktisk god og have en smart strategi. Men det handler også om at være en smule heldig. Eksempelvis kan man være heldig altid at kunne skubbe modspillerens ravne ned, men det er ikke noget man kan planlægge.
 
Ravnerok anbefales til alle fra 5 år og opefter. Det er et spil for 2 personer og ét spile tager typisk 10 minutter at gennemføre.

VINDER AF GULDBRIKKENS Børnespil 2016

Ravnerok vandt guldbrikkens Børnespil i 2016. Læs mere her.

Guldbrikken er Danmarks mest prestigefyldte brætspilspris og sammenligner sig med den tyske pris: Spiel des jahres.

 

Spillet indeholder:

 • 1 mur i 3D
 • 2 støtteben
 • 11 ravne
 • 1 terning
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation