MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Right or Wrong

#GI-45
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
109,00 DKK
Spar 27%  ift. Vejl. Pris.På lager

Right or Wrong giver dig en række forskellige udsagn, og det er op til dig og vurdere, om de er sande eller falske. Den deltager, som er bedst til at afgøre om et udsagn er sandt eller falsk, er vinder af spillet. Udsagnene spænder bredt og kan både være af konkret karakter, mens andre er små sjove udsagn.Kan du regne ud, hvad der er rigtigt og forkert?

Right or Wrong er et underholdende spil, hvor det ikke kun handler om at have en paratviden, men også at man har en god intuition. Der bliver givet en række forskellige udsagn, og det er op til hver enkelt deltager eller hold at vurdere, om udsagnet er sandt eller falsk. De mange forskellige udsagn vil ofte føre til sjove samtaler i familien eller vennekredsen, og de fleste vil helt sikkert lære noget nyt efter dette spil.  

Et anmelderrost spil

Den ideelle alder for deltagerne til dette spil er 15 år og op efter. En af de mange fordele ved Right or Wrong er, at det er forholdsvis hurtigt, hvilket betyder, man sagtens kan spille flere spil i træk. Kombinationen af viden og fornemmelse gør, at dette spil er ganske specielt og er medvirkende til, at det har fået flotte anmeldelser.

Spillet indeholder

 • 100 opgavekort
 • 1 blok
 • 1 blyant
 • 24 svarbrikker

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation