MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Rummikub Twist

#ENI-GOL8600
Værd at vide
sprogDansk
alder6+
antal spillere2
spilletidOp til 30 minutter
159,00 DKK
Spar 20%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Brug jokerne i denne nye udgave af Rummikub til at gøre spillet meget sjovere og uforudsigeligt. Udover jokerne er spillet og reglerne de samme som i de originale Rummikub spil.

Leder du efter den klassiske udgave? Læs mere om og køb den klassiske udgave af Rummikub her.
Rummikub med et Twist spil

Spillet på nøjagtig samme måde som det klassiske spil familie favorit spillet med en overraskende ny twist Formålet med spillet er at være første spiller, der spiller alle sine brikker. De nye vilde jokere giver dette strategiske og sjove spil endnu mere spænding. De nye vilde jokere: Colour change joker, Mirror joker og Double joker.

Klassiker i en ny udgave

De fleste kender Rummikub spillene uanset om det er udgaven med tal eller den med bogstaver. Men dette er Rummikub Twist og det betyder at der er en ny feature. Det er nemlig jokerne. De nye jokere som er med i denne udgave af Rummikub er Farveskift jokeren, spejl jokeren og dobbeljokeren. Farveskift jokeren er i stand til at skifte farve på en række, der eksempelvis skal forlænges i en ny farve. Med spejl jokeren kan du fortsætte en række på bordet og jokeren kan spejles. Dobbeljokeren kan bruges i stedet for hele 2 brikker i samme række, der lægges på bordet. Den spiller der først kommer af med sine brikker og samtidig får flest point ud af de brikker, der er lagt på bordet, vinder Rummikub Twist. I denne nye udgave af Rummikub er brikkerne desuden nemmere at stable og stakke ved hjælp af deres nye design. Dette samt de nye jokere er med til at forny din opfattelse af Rummikub og give dig en ny, forbedret oplevelse når du spiller spillet. Rummikub Twist anbefales til alle over 7 år. Det tager en times tid at spille og det kræver 2-4 spillere for at kunne spille. Spillet er et selvstændigt spil, som kan og skal spilles uden de andre Rummikub spil.

Spillet indeholder:

 • 112 talbrikker (heriblandt 8 jokere)
 • 4 brikholdere
 • Danske spilleregler

   


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation