MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sandt eller bullshit

#KS-310139
Værd at vide
anbefalet alder18+
antal spillere3 - 8
spilletid30 min.
sprogDansk
149,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.

På lager

I dette spil handler det om hvor troværdig du kan være, når du fortæller historier, der bevæger sig på kanten af sandheden – eller som er helt løgnagtige. Det handler om at få dine modspillere til at tro din utrolige løgn.

Sandt eller bullshit spil

Sandt eller bullshit handler om at narre dine venner til at tro at den sande historie, som du fortæller er bullshit og at den falske historie, som du fortæller er sand. Måske er det noget, som I allerede gør lidt af i din venneflok. Men nu findes spillet, hvor I virkelig kan øve jer i at fortælle de vildeste historier og se, om jeres venner hopper på den.  

Indhold

Spillet indeholder 400 spørgsmål, og dig og dine venner skal igennem nogle af disse for at lege Sandt eller bullshit. Det er et alletiders selskabsspil, som kan spilles både til fest og på en helt normal hverdagsaften, som skal piftes lidt op.   Eksempler på spørgsmål er ”Var Saddam Hussein vild med ABBA” eller ”Giver gifte mænd flere drikkepenge på en restaurant end singler?”. Disse spørgsmål skal du give en troværdig løgnehistorie omkring, og du har fået point, hvis du kan overbevise lytterne om den vilde ”sandhed”.   For at spille dette spil kræver det en god bunke humor og et godt pokerfjæs. Derudover kræver det mindst 3 spillere. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 30 minutter at spille.  

Spillet indeholder:

 • Spørgsmålskort
 • Danske spilleregler

Mere fra Køleskabspoesi serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation