MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Settlers fra Catan - Eventyrere og pirater

#SB-LPFI415
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
203,00 DKK
Spar 42%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Bliv den største eventyrer på Catan! Byg skibe, bekæmp pirater og opdag nyt land. Denne udvidelse åbner op for helt nye missioner og masser af underholdning.
Sammen med grundspillet kan du med denne udvidelse bygge endnu større spilleplade, hvilket åbner op for endnu flere eventyr og muligheden for at opdage nyt land!

Spil 3 scenarier

Med spillet følger tre forskellige scenarier, der kan spilles hver for sig eller kombineres. Første scenarie er en relativt kort Columbus-øvelse kaldet Land i sigte. Det tager ca. 30 minutter og er en god måde at blive introduceret til denne udvidelse. Andet scenarie kaldes Pirat-enklaver og her skal du bekæmpe de pirater, der terroriserer kysten ud for Catan. De modigste vinder både guld og berømmelse! Tredje scenarie er Fisk til Catan. På din færd rundt på havene ud for Catan kan du støde på store stimer af lækre fisk, der blot venter på at blive halet ombord. Og folkene på Catan vil belønne dig for din indsats. Har du mod på at kombinere alle scenarierne venter der dig en hel aften fuld af spænding og underholdning. Når du mestrer alle disciplinerne spiller du på den store spilleplade og vinderen er den, der først når 17 sejrspoint.


Mere fra Settlers fra Catan serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation