MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
40 60 66 11
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sheriff of Nottingham

#ENI-AWGSN01
Værd at vide
spilletidOp til 30 minutter
sprogEngelsk
alder8+
antal spillere3
229,00 DKK
Spar 35%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Sheriff of Nottingham var nomineret til årets selskabsspil i 2015. Hele familien kan samles, om sagaen om Prins John og hans grådige væsen. Garanti for en god aftens underholdning.I Sheriff of Nottingham er du købmanden, som skal forsøge at sælge dine varer i Nothingham. Spillet drager paralleller til de utallige indspilninger af sagaen, om den grådige Prins John vs. Robin Hood. Sheriff of Nottingham handler dog ikke om at stjæle fra de rige og give til de fattige, men om at skrabe så mange mønter som muligt til sig selv.

Sådan spiller du

Spillet forløber over et fast antal runder. Deltager skiftes til at være Sherif, og når alle har været dette to gange, slutter spillet. Bemærk at hvis i blot spiller tre, skal man være sherif tre gange. I hver runde gennemgås de fem faser:

 • Markedet
 • Fyld sækken
 • Erklær varer
 • Inspektion
 • Slut på runden

Husk at læse reglerne grundigt, for at forstå hvordan disse fem faser foregår. Vinderen bliver fundet ved at regne point sammen til sidst. Værdien af ens varer, samt møntbeholdningen, udgør den samlede score. Der er også bonusser, som er angivet på spillepladen. Til f.eks. dem der har flest varer. Den der har mest værdi inkl. bonusser vinder spillet. Bemærk: Spillet er på engelsk.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation