MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Sig det videre

#ENI-COM8292
Værd at vide
anbefalet alder12+
antal spillere4 - 8
sprogDansk
159,00 DKK
Spar 36%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Sig Det Videre er et spil, der minder en smule om hviskeleg. Men her skal du bare tegne ordet i stedet. Sådan går tegninger og ord videre til de andre spillere og til sidst er det spændende at se om den sidste tegning ligner det første ord, der stod på kortet. Spil det med familien eller vennerne.
Kan du godt lide at tegne?

Så er dette spillet for dig. Dette familiespil handler om at skiftes til at tegne det, der står på kortene. Spilleren efter dig skal forsøge at gætte, hvad det er du har tegnet. Det giver ofte lejlighed til grin, sjove misforståelser. Men spillet er meget mere end det. I stedet for at gætte ordet med det samme, så skal den anden spiller skrive det ord, som han gætter på. Spilleren derefter skal så tegne det ord, der blev gættet på. Sådan fortsætter spillet og typisk er den sidste tegning ikke i nærheden af det ord, der først skulle tegnes. Du tegner med penne på tegneblokke, som aldrig løber tør for papir. De kan nemlig genbruges igen og igen. Du sletter ved at bruge en lille svamp som også medfølger.

Årets voksenspil 2017 og Guldbrikkens Selskabspil 2017

Sig det videre vandt i 2017 legetøjsbranchens pris Årets voksenspil 2017. Vinderen er udvalgt af 50 familier og organisationer. Læs mere her!
Spillet vandt også til årets selskabsspil 2017 af Guldbrikken. Spillet fungerer rigtig godt for alle over 8 år. Det kan både spilles af børn og voksne, så hele familien kan have det sjovt. I kan være helt fra 4 til 8 spillere om et spil Sig Det Videre. Læs mere her!

Spillet indeholder:

 • 1500 kort med ord
 • 8 skriveredskaber
 • 8 tegneblokke
 • 2 svampe
 • 1 terning
 • Timeglas (1 minut)
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation