MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Small World - Dansk

#ENI-DOW7901S
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 120 minutter
329,00 DKK
Spar 18%  ift. Vejl. Pris.På lager

Kan du lide Risk, Settlers og de andre klassikere? Så er dette spillet for dig. Kort sagt handler spillet om at erobre verdenen. Vælg en af de 14 racer og spring ind i kampen om land!  Small World er et drabeligt, uhøjtideligt og skørt spil om civilisationers forfald og overlevelse.

Har du altid ønsket dig kontrollen over din helt egen fantasyrace? Så har du rig mulighed for det gennem et spil Small World. Ikke mindre end 14 forskellige racer bebor denne fascinerende lille verden. De forskellige racer myldrer ind på Small World brættet fra alle sider og forsøger at erobre så store landområder som muligt for at få del i det sparsomme land. Racerne kæmper indædt mod hinanden og taber du risikerer du at din race bliver for svag. Men tab ikke modet: En ny race står klar og som den store dukkefører vælger du blot en ny race og tager over hvor den gamle uddøde. Drabeligt? Nuvel - men sådan er vilkårene i Small World.

Sådan spiller du

Spillepladen danner rammen om den lille fantasy-verden Small World er. Denne facinerende verden er indelt i små territorier/felter. Du skal nu indtage - og beholde - så mange territorier som muligt for til sidst at have det totale overtag i hele Small World. Fra start vælger du en af de 14 forskellige racer og en af de 20 unikke specialevner. Netop kombinationen af race og evner gør Small World til noget helt særligt i kraft af de utallige kombinationer der er mulige. Din opgave er nu at lede dem på et togt, for at indtage det nye land. Undervejs vil nogle civilisationer bukke under og nye rejse sig og nye muligheder opstå. Du risikerer derfor ikke at ende som en marginaliseret spiller uden indflydelse men kan altid jagte nye territorier. Første runde i Small World, kan du frit marchere ind på brættet og indtage land, der grænser op til brættets kant. Derfra kan du så angribe videre til de omkringliggende felter.

Priser

Guldbrikken gav Small World juryens specialpris i 2010 og beskrev det som et pragteksemplar på et strategispil. Small World har en imponerende taktisk dybde og en exceptionel høj underholdningsværdi. Meget mere rosende kan et brætspil i denne kategori vist ikke omtales. Kan du lide spil som Settlers of Catan og Riskbør du unde dig selv at opleve dette underholdende - og rigtigt flotte - fantasy spil. Læs mere her!

Se spillet forklaret

De gode folk hos Papskubber har lavet en fin introduktionsvideo til Small Word som du kan se her:

 

Historien bag Small World

Spildesigneren Philippe Keyaerts udviklede brætspillet Small World som en videreudvikling af hans tidligere spil Vinci. Med ombord fik han illustratoren Miguel Coimbra og den grafiske designer Cyrille Daujean med erfaring fra både computerspil og brætspil - bl.a. det populære 7 Wonders. Det store spilfirma Days of Wonder valgte at udgive Small World og spillet blev første gang lanceret i 2009, hvor det udkom samtidigt på engelsk, fransk og tysk. Efterfølgende er det udgivet på en lang række øvrige sprog og altså dansk.

Spillet indeholder:

 • 2 dobbeltsiddede landkort
 • 14 fantastiske racer med hver sit banner og tropper - på engelsk
 • 20 brikker med specialevner - på engelsk
 • 109 sejrsmønter
 • 2 helte
 • 1 drage
 • 10 troldehuler
 • 9 bjerge
 • 6 fæstninger
 • 5 lejre
 • 2 jordhuler
 • 1 markør
 • 2 referencekort
 • 1 specialterning
 • 1 sæt danske spilleregler

Bemærk at nogle af brikkerne er på engelsk men der medfølger udførlige regler på dansk.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation