MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sooner or Later

#GI-57
Værd at vide
sprogDansk
alder15+
antal spillere2
spilletidOp til 30 minutter
105,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Sooner or Later er et simpelt og sjovt spil. Det handler i alt sin enkelthed om, at én deltager skal gætte, hvornår en specifik begivenhed fandt sted, mens de resterende deltagere skal gætte om årstallet er rigtigt eller om det måske skete før eller senere. Det er et sjovt og lærerigt spil, som kan være med til at skabe rammerne for hyggelige stunder med venner og familie.Sooner or Later – hvornår var det nu det var?

Sooner or Later er et sjovt spil, hvor du får styr på, hvornår forskellige begivenheder fandt sted. Deltager nummer 1 får oplæst en begivenhed og gætter på et årstal, hvorefter modtanderne skal gætte om deltager 1 har ret eller om begivenheden fandt sted før eller efter. Hver spiller bruger sine ”Sooner” og ”Later” brikker til at indikere, hvad de gætter på. Efter alle har gættet, afsløres det rigtige svar og de deltagere, som har gættet rigtigt får point. Herefter går turen videre til deltager 2, som skal gætte årstallet på en ny begivenhed, mens de andre medspillere endnu engang skal gætte, om begivenheden skete før eller efter.  

Et populært spil for barnlige sjæle i alle aldre

Ideen med at gætte begivenheders årstal er meget populær og ses også i forskellige variationer i diverse tv-programmer. Til dette spil anbefales det, at man er 15 år eller mere, da man derved har bedre chance for at huske eller kende de forskellige begivenheder, som indgår i spillet. Sooner or Later kan spilles af 2 eller flere spillere og garanterer masser af underholdning.

Spillet indeholder

 • 480 spørgsmål
 • 1 terning
 • 1 blok
 • 1 blyant

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation