MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Stix

#GI-56
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 30 minutter
189,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Stix er et kortspil, hvor det gælder om at indsamle de kort, du har brug for, for at gennemføre din mission og efterfølgende lukke spillerunden. Den deltager som har flest point efter det aftalte antal spillerunder kan kalde sig vinder af Stix. Stix er et sjovt spil for både store og små.Stix – en nyfortolkning af en gammel klassiker

Stix minder om Rummy og 500, så det er forholdsvis nemt at gå i gang med dette kortspil, da de fleste har en god forståelse af reglerne på forhånd. Stix er både sjovt for børn og voksne og er ideelt for børn fra 10 år og op efter. 2 til 4 deltagere er optimalt og garanterer timevis af sjov og underholdning for både familie og venner.  

Sådan spiller du Stix

Før spillet går i gang aftaler deltagerne, hvor mange runder der skal spilles. Herefter trækker I hver især et missionskort, som holdes hemmeligt for de andre deltagere. Af missionskortet fremgår det, hvilken opgave der skal løses, og det kan enten være en kæde, bande eller slange. I en kæde skal kortene have samme farve og ligge i numerisk rækkefølge. Det kan for eksempel være blå 2-3-4. I en bande skal kortene have samme værdi, men farven er irrelevant. Det kan f.eks. være 5-5-5 i forskellige eller samme farver. En slange betyder, at der skiftes mellem to farver eksempelvis rød og grøn samtidig med, at kortene er i korrekt numerisk rækkefølge, eksempelvis 2-3-4-5. Når du har udført din mission gælder det om at lukke runden, idet man både får point for at fuldføre missioner samt det at lukke en runde.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation