MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-29%

Team Diamond Detectives

#AG-38018428
Værd at vide
alder6 +
sprogDansk
spilletidOp til 30 minutter
antal spillere2
248,00 DKK
Spar 29%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Skattejagten er begyndt og det handler om at være den detektiv, der hurtigst finder frem til skatten. For det andet hold handler det om at være gode til at skjule skatten. Spil dette spil indendørs eller udendørs.I Team Diamond Detectives er en skat blevet gemt. Skatten består af en dyrebar diamant, som alle detektiver gerne vil finde før de andre.

Sådan spilles Team Diamond Detectives

Spillet spilles ved at diamanten bliver gemt. En detektor med rækkevidde på op til 30 meter giver det søgende hold en idé om, om de er på rette spor. Den har nemlig en skærm, hvor holdet kan holde øje med om tampen brænder, dvs. om holdet kommer tættere på skatten eller om holdet kommer længere væk fra skatten.

Skatten kan altså gemmes hvor som helst i hjemmet eller udenfor, så det handler om at finde på kreative gemmesteder til skattekisten, som de modspillende hold ikke kan regne ud. Så længe der er max. 30 meter til detektoren kan holdet, der leder efter skatten, følge med på skærmen på detektoren.

Spil Team Diamond Detectives i hold, således at I skiftes til at gemme skatten og til at finde skatten. Da handler det om at være det hurtigste hold til at finde frem til skatten. Spillet kan dog også spilles alene, hvis der er en voksen der kan hjælpe med at gemme skatten.

Et spil kan tage alt fra 2 minutter til 15 minutter, da det er meget svært at forudsige, hvor hurtigt diamanten bliver fundet. 2-8 detektiver kan spille med på én gang og spillet anbefales til alle fra 6 år og opefter.

Bemærk at spillet kræver 4 AAA batterier samt 2 AA batterier. De medfølger ikke, men skal købes separat.

Spillet indeholder:

 • 10 holdspillekort
 • 1 detektor
 • 2 nøgler
 • 1 skattekiste
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation