MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Terraforming Mars: Hellas & Elysium - Engelsk

#SB-FRY2020
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
139,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Udforsk 2 nye og spændende områder på Mars med denne udvidelse til Terraforming Mars. Udvidelsen hedder Hellas & Elysium, da det er navnene på de uudforskede områder på Mars, som giver dig en oplevelse af nye muligheder og udfordringer i denne udvidelse. Spillet forudsætter at du har grundspillet. Læs mere om og køb grundspillet Terraforming Mars her.Terraforming Mars: Hellas & Elysium

Terraforming Mars: Hellas & Elysium er den første udvidelse til Terraforming Mars, som er grundspillet i denne serie. Læs mere om grundspillet, Terraforming Mars, her. Denne udvidelse består af en dobbeltsidet spilleplade, som afdækker 2 nye områder på Mars. Det er nemlig den anden side af Mars, der skal udforskes i denne udvidelse til Terraforming Mars. Det ene område hedder Hellas og det andet hedder Elysium.

Den uopdagede bagside af Mars

Hellas er det vilde område mod syd, som ligger omkring Mars sydpol. Området inkluderer et kæmpemæssigt krater. Hvis der bygges omkring sydpolen kan du opnå bonus i form af varme og vand, hvilket er kærkomment på en planet som Mars. Elysium ligger på den anden side af Mars lige ved ækvator. Her er også bonus at vinde i form af ekstra kort, hvis du bygger på Olympus Mons, som er et højdepunkt i solsystemet. Ved at bygge og forbedre disse områder kan du få priser for din indsats. Eksempelvis kan man vinde point og priser ved at være den race, som har flest bebyggelser ved Elysiums vand. Spillet består af den dobbeltsidet spilleplade. Derved får du nye muligheder ved at udskifte grundspillets Tharsis spilleplade med denne nye spilleplade.

Anbefalet målgruppe

Terraforming Mars: Hellas & Elysium anbefales til alle over 12 år. Man kan faktisk spille spillet alene, men hvis du ønsker selskab og fælleskab omkring spillet kan I være op til 5 spillere i alt. Øver du ved at spille spillet alene en gang i mellem har du muligvis fordelen i at have erfaring, når du skal spille mod andre. Det tager ca.1,5-2 timer at spille.

Se en kort anmeldelse

Den populære spilanmelder Tom Vasel fra The Dice Tower har lavet en kort anmeldelse og forklaring til denne udvidelse. Videoen er på engelsk og varer godt 5 min. 

Spillet indeholder:

  • Dobbeltsidet spilleplade
  • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation