MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket To Ride Europa 1912

#ENI-DOW720111
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk - Engelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
129,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Med udvidelsen Ticket To Ride Europa 1912 får du nye rutekort, mulighed for at bygge pak-huse samt at bruge helt nye strategier.

Benyt dig af de forskellige fordele til at opnå flest mulige togkort, så du kan bygge dine ruter bedre og hurtigere end dine modspillere.

Skal spilles sammen med et af Ticket to Ride grundspillene.

Læs mere om og køb Ticket to Ride Europe her.
Ticket to Ride Europa 1912

I udvidelsen, Ticket to Ride Europa 1912, introduceres konceptet om pak-huse og depoter. Du kan spille denne udvidelse med enhver Ticket To Ride spilleplade/geografisk kort. Dette nye strategiske lag gør at der kan bygges pak-huse, der kan give dig flere togkort. Der kan også lægges ruter gennem depoter, som gør det endnu nemmere at bygge ruter. Tag de rigtig beslutninger og brug den rigtige strategi, når du skal bygge dine ruter.

Om Ticket to Ride

Ticket To Ride spillene handler alle om at kunne bygge ruter mellem byer i forskellige dele af verden. Det skal du gøre hurtigere, bedre og mere effektivt end dine modspillere, som også har ruter, de skal bygge. For at opnå en rute skal du bygge toge fra start destination til slut destinationen. På én tur kan du vælge mellem to handlinger. Enten trækker du kort op på din hånd. Eller også bygger du ved at bruge de kort, du har på hånden. Derfor er det hele tiden et spørgsmål om at samle ressourcer til at kunne bygge eller om at bygge. Når spillet er slut, tælles der point ved at tælle de ruter man har bygget. Den længste strækning blandt alle ruter giver ekstra point. Alle fra 8 år og opefter kan spille med og I skal være 2-5 spillere i alt. Det tager ca. 45 min at spille. Vær opmærksom på at denne udvidelse ikke kan spilles uden et Ticket to Ride grundspil, der har en spilleplade. Kun med Ticket to Ride Europe kan du anvende de 101 nye ruter men pakhuse og remiser kan anvendes med alle grundspil. Læs mere om og se alle vores spil i Ticket to Ride serien her.

Et Ticket to Ride Europa 1912 spil indeholder:

 • 5 pak-huse
 • 25 remiser
 • 101 ruter til Ticket to Ride Europa - heraf 55 helt nye
 • 1 sæt danske spilleregler (samt en lang række andre sprog)

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation