MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket to Ride: France og The Old West - Map Collection #6

#ENI-DOW720128
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
299,00 DKKPå lager

Denne udvidelse til Ticket to Ride omfatter Frankrig og Old West-kortet. Dette er den sjette udvidelse til det populære spil brætspil.

Ticket to Ride: France & The Old West - Map Collection #6

Ticket to Ride: France & The Old West er den sjette udvidelse til det populære brætspil. Dyk ned i den blomstrende fransk kultur under impressionisme og den industrielle revolution. Det franske jernbanesystem er et blankt lærred, der bare venter på dig. Men før du kan begynde at kræve ruter, skal du lægge sporene! Hold øje med dine modstandere, fordi de vil måske tage den rute, du lige har brugt så meget tid på at bygge. 

I den franske halvdel af denne udvidelse samler 2-5 spillere togkort og indtager ruter for at fuldføre billetter i hånden, men de fleste spor på brættet er ikke farvede! Hver gang du trækker kort, skal du tage en farvet flise, der er 2-5 vogne lang og placere den på en tomt spor. Når du har gjort dette, kan enhver spiller indtage den pågældende rute ved at kassere de passende farvede kort fra hånden som i ethvert andet Ticket To Ride spil.

Old West halvdel af udvidelsen starter 2-6 spillere spillet ved at vælge en startsted for en af ??deres tre byer. Den første rute, som en spiller indtager, skal have denne by som en af ??rutens to endepunkter, og hver efterfølgende rute skal tilsluttes den pågældende spillers eksisterende tog netværk.

Som en variant kan du spille Old West med Alvin the Alien.

Om udvidelsen

Udvidelsen indeholder indeholder et dobbeltsidet spilbræt, der har Frankrig på den ene side og den vestlige halvdel af USA på den anden side. Til at spille denne udvidelse skal du bruge et Ticket To Ride grundspil, eksempelvis Ticket To Ride Europa eller Ticket To Ride USA

Spillet indeholder:

 • Spilplade France og The Old West
 • 64 spor stykker
 • Et nyt sæt toge
 • 18 byer
 • Alvin the Alien Marker
 • Billetter og regler for hvert kort

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok


Mere fra Ticket to Ride serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation