MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket to Ride: India og Switzerland - Map Collection #2

#ENI-DOW720114
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
199,00 DKK
Spar 20%  ift. Vejl. Pris.På lager

I udvidelsen Indien/Schweitz får du 2 nye kort over henholdsvis Indien og Schweiz. Med dem kan du spille 2 nye udgaver af Ticket To Ride. Det handler stadig om at bygge de bedste og mest fantastiske ruter fra en start station til en endestation. Den med flest point vinder.

Husk at du skal bruge et grundspil fra serien for at kunne spille denne udvidelse.

Ticket to Ride India

I Indien/Schweiz udvidelsen af Ticket To Ride kan du vælge mellem 2 spændende spilleplader. Én foregår i Indien og den anden har Schweiz i centrum.

To-i-en udvidelse

På spillepladen med Indien kan man være fra 2-4 spillere og udover at bygge ruter og dermed opnå rutekort, så kan man få point på andre måder. Eksempelvis ved at bygge den længste rute, som du kender det fra grundspillene. Eller ved at forbinde byer med bestemte ruter. I Schweiz handler det ikke kun om at forbinde byer med andre byer. Du kan nemlig også få rutekort, der handler om at forbinde byer med lande eller andre lignende opgaver. På denne spilleplade kan I dog kun være 2-3 spillere. Det er en genudgivelse af Schweiz udgaven af Ticket To Ride fra 2007, men hvis du ikke allerede har det, er denne pakke inkl. Indien en alletiders løsning.   Alle fra 8 år og opefter kan spille med og man skal være mellem 2-4 spillere i alt. Det tager ca. 45 min at spille. Husk at du skal bruge et Ticket To Ride grundspil for at kunne spille denne udvidelse. Køb eksempelvis Ticket To Ride Europa, hvis du ikke allerede har det.  

Spillet indeholder:

 • 2 spilleplader på ét spillebræt (Indien og Schweitz)
 • Rutekort
 • 1 sæt danske spilleregler

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok


Mere fra Ticket to Ride serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation