MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket To Ride: Nederland - Map Collection #4

#ENI-DOW720120
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk - Engelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
173,00 DKK
Spar 38%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Rejs ad de fantastiske kanaler i Holland i denne Nederland udvidelse af Ticket To Ride serien. Byg broer, så du kan komme over kanalerne og betal for at krydse hinandens broer.

Husk at du skal have et grundspil af samme serie for at kunne spille udvidelsen.
Ticket to Ride Nederland

Ticket To Ride er en serie af spil, som handler om at rejse og bygge ruter fra by til by på forskellige kontinenter. Men du er ikke den eneste, der bygger, hvilket kan gøre det vanskeligt at opnå lige præcis de ruter, som du har på hånden.

Om udvidelsen

Denne Nedeland udvidelse har mange dobbeltruter, der gør at der er mange mulige ruter mellem byerne. Hver eneste rute har en bro, som man skal betale for at bygge for at kunne benytte ruten. Derefter skal de andre spillere betale bropenge til den spiller, der ejer broen, hver gang de skal krydse den. Man starter spillet med 30 mønter og man kan endda låne flere mønter i løbet af spillet. Men det kan blive dyrt, så pas på med det! Ud over det handler spillet som altid om at bygge ruter og opnå flest mulige af dem.   Spillet kan spilles af 2-5 spillere fra 8 år og opefter. Det tager typisk en halv til en hel time at få bygge ruter og fuldføre din tur med Ticket To Ride Nederland. Til at spille denne udvidelse skal du bruge et Ticket To Ride grundspil, eksempelvis Ticket To Ride Europa, Ticket To Ride USA eller Ticket to Ride Nordic.  

Spillet indeholder:

 • Spilleplade (Holland)
 • Rutekort
 • Bropenge
 • Danske regler

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation