MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Toc Toc Woodman

#31257
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder5+
spilletidCa 10 minutter
139,00 DKKPå lager

Toc Toc Woodman handler om hvem, der er den bedste skovhugger. For at vinde skal du kunne hugge bark af træstammen. Men du skal fokusere på kun at få barken til at falde af og dermed ikke at vælte træstammen.Slip din indre skovhugger løs!

Toc Toc Woodman handler om at være den bedste skovhugger. Der skal snilde og teknik til, for at kunne bruge øksen på en måde, hvor alt barken bliver slået af træet uden at træstammen vælter. Kæmp mod dine venner og find ud af, hvem der er bedst til at give træstammen og dens bark et præciseret hug. Jo mere præcist, du kan hugge til barken, jo større chance har du for at vinde.

Når spillet begynder skal man skiftes til at slå med øksen på træstammen. Det handler om at slå barken af træstammen. Så du skal være god med din økse. Men samtidig skal du passe på ikke at slå for hårdt med øksen. Du får nemlig minuspoint, hvis du er skyld i at noget træ bliver hugget af. En god skovhugger ved, hvordan det skal gøres.

Spillet er nemt at lære, så selv du kan blive en rigtig god skovhugger. Spillebrikkerne samt øksen er af plastik, som kan holde til at blive brugt.

Toc Toc Woodman anbefales til alle fra 5 år og opefter. Spillet er beregnet til 2-7 spillere og det tager typisk kun 10 minutter at spille en omgang Toc Toc Woodman. Det betyder at spillet er nemt, hurtigt og sagtens kan spilles igen og igen.

Spillet indeholder:
8 træstammer
32 barkstykker
1 trærod
1 økse
Danske spilleregler


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation