MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Tøsemiddag

#KS-310016
Værd at vide
anbefalet alder18+
antal spillere3 - 8
spilletid20 min.
sprogDansk
149,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Spil Tøsemiddag og lær dine veninder rigtig godt at kende. I vil ende med at fortælle hinanden sjove historier. Både de morsomme og de pinlige. Alt sammen er underholdende, når man er i det rette selskab.

Tøsemiddag

 
Tøsemiddag er spillet, som er helt ideelt til den hyggelige pigeaften, hvis du synes at I skal have det usædvanligt sjovt. Ideen med Tøsemiddag er at der trækkes spørgsmål, som skal besvares. Når spørgsmålene er besvaret lægger det typisk op til at der deles detaljer om situationen eller holdningen. Sørg for at have god tid til at spille i tilfælde af at I bruger mere tid på at snakke end I havde regnet med. For det skal der også være tid til.

 

Info omkring spillet

Spørgsmålene gør det muligt at lære dine veninder bedre at kende. Det handler både om at fortælle små historier, sladre, dele sjove minder samt historier, der er pinlige. Spillet er perfekt til middagsselskab, førfest eller bare en aften, hvor vinen i forvejen er på bordet. Vær blot opmærksom på hvem du spiller Tøsemiddag med. Måske er det ikke lige det spil, som du har lyst til at spille med din mor eller din svigermor.
 
 
Det kræver mindst 3 spillere for at kunne spille. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 20 minutter at spille.

 

 Spillet indeholder:

 • Over 400 spørgsmål

Mere fra Køleskabspoesi serien

  Andre spil i samme genre

   Vi er naturligvis e-mærkede!

   Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
   En nem og gennemskuelig handel  
   Løbende kontrolleret  

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation