MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Tøsemiddag

#KS-310016
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Spil Tøsemiddag og lær dine veninder rigtig godt at kende. I vil ende med at fortælle hinanden sjove historier. Både de morsomme og de pinlige. Alt sammen er underholdende, når man er i det rette selskab.
Tøsemiddag

 
Tøsemiddag er spillet, som er helt ideelt til den hyggelige pigeaften, hvis du synes at I skal have det usædvanligt sjovt. Ideen med Tøsemiddag er at der trækkes spørgsmål, som skal besvares. Når spørgsmålene er besvaret lægger det typisk op til at der deles detaljer om situationen eller holdningen. Sørg for at have god tid til at spille i tilfælde af at I bruger mere tid på at snakke end I havde regnet med. For det skal der også være tid til.

 

Info omkring spillet

Spørgsmålene gør det muligt at lære dine veninder bedre at kende. Det handler både om at fortælle små historier, sladre, dele sjove minder samt historier, der er pinlige. Spillet er perfekt til middagsselskab, førfest eller bare en aften, hvor vinen i forvejen er på bordet. Vær blot opmærksom på hvem du spiller Tøsemiddag med. Måske er det ikke lige det spil, som du har lyst til at spille med din mor eller din svigermor.
 
 
Det kræver mindst 3 spillere for at kunne spille. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 20 minutter at spille.

 

 Spillet indeholder:

  • Over 400 spørgsmål

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation