MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Tokaido - Dansk

#ENI-MDG906
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
299,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Inspireret af den rigtige Tokaido vej fra Kyoto til Edo handler dette spil om at opleve mest muligt på din rejse. Der ligger templer langs ruten og du kan møde spændende mennesker og samle smukke genstande op på din vej.Tokaido på dansk

I dette spil skal du rejse ad den berømte færdselsvej, Tokaido, som er en af de mest fantastiske veje i Japan. Alle spillere rejser på samme rute og da det er den sidste rejsende på ruten, der får turen er det lidt et dilemma om enten at bevæge sig langsomt eller at komme først frem til handlingspunkterne. Handlingspunkterne varierer en smule. På nogle kan du samle penge og på andre kan du finde samlegenstande. Kortene i Tokaido er flotte og designet med fokus på zen. Hele spillet oser altså af japansk zen og rolig stemning. Men glem ikke at det stadig handler om at komme igennem den smukke rute med flest oplevelser i bagagen. Du kommer ikke sovende til rutens endepunkt.

Sådan vinder du

Vinderen af Tokaido er den spiller, som har oplevet mest muligt på turen samt indsamlet flest forskellige genstande. Dette tælles op ved hjælp af et smart pointsystem. Det tager ca. 45 minutter at spille ét spil og alle fra 8 år og opefter kan spille med. Det er et spil for 2-5 mennesker.

Spillet indeholder:

 • Spillebræt
 • Spillekort
 • Brikker
 • Markører
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation