MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Træ Bowling

#BS-GA148
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder4+
spilletidCa 10 minutter
329,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Ligesom i almindelig bowling gælder det i denne udendørs udgave også om at lave en strike. Find et område med forholdsvis jævn underlag, så kuglen bedre kan trille ligesom i almindelig bowling. Opstil de 10 kegler og skiftes til at kaste de medfølgende trækugler. Den person eller det hold, som rammer bedst og dermed får flest point vinder. Et sjovt spil både for børn og voksne.Træ Bowling

Bowling er altid et populært spil for både børn og voksne, og nu har du også mulighed for at spille dette spil, imens du nyder den friske luft og natur.

Før I går i gang med Træ Bowling, opstiller I keglerne i den traditionelle opstilling, og I bestemmer selv, hvor stor afstand der skal være mellem jer og keglerne. På den måde sætter I selv rammerne for spillets sværhedsgrad. Kast eller tril derefter kuglerne for at se, hvem der kan opnå flest point og om der er nogle i blandt jer, som er gode nok til at lave en strike, hvor alle kegler væltes af én kugle.

Spillet kan spilles af to eller flere deltagere, og selv børn ned til fire års alderen kan være med. Uanset alder og niveau er bowling sjovt og udfordrende. Denne udendørsudgave giver endvidere mulighed for at skabe gode minder på en dejlig sommeraften enten i Danmark, eller hvis du tager spillet med på ferie i udlandet. Bowlingspillet kommer netop i en smart kasse med håndtag, hvilket gør, at det er nemt at tage med sig.

Spillet indeholder

  • 10 kegler
  • 2 kugler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation