MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Tsuro - Dansk

#ENI-MDG905
Værd at vide
anbefalet alder8+
antal spillere2 - 8
spilletid10 min.
sprogDansk
199,00 DKK
Spar 29%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

I Tsuro gælder det om at blive på spillepladen længere end dine modspillere. Du flytter din markør ved at placere rutebrikker på spillepladen, og hvis din rute ender udenfor spillepladen er du ude. Men bruger du dine rutebrikker rigtigt kan du sende dine modspilleres markører udenfor spillepladen og vinde spillet.Tsuro på dansk

Tsuro handler om at være den sidste spiller på spillepladen. Gennem spillet flyttes spillernes markører ved hjælp af rutekort og den spiller, som både kan sende sine modspillere ud af spillet og undgå selv at blive sendt ud, er spillets vinder.

Sådan spiller du

Et spil Tsuro starter med at hver spiller placerer deres markør ved kanten af spillepladen. Efter tur placerer hver spiller en rutebrik på spillepladen på et felt ved siden af spillerens markør. Spilleren flytter nu sin markør langs den rute som brikken angiver, og stopper først når ruten stopper. Hvis ruten ender ved spillepladens kant er spilleren er ude af spillet og returnerer sine rutebrikker fra hånden til bunken som de trækkes fra. Hvis en rutebrik placeres så den ikke kun udvider spillerens egen rute, men også en eller flere af modspillernes ruter, så flyttes modspillernes markører på samme måde indtil deres rute stopper. På den måde kan spillerne, ved snedig brug rutebrikkerne, skubbe modspillerne ud af spillepladen og sikre sig sejren. Når en spiller har placeret en rutebrik og flyttet sin markør, så trækkes der påny en rutebrik fra bunken og turen går videre til næste spiller. Skulle bunken være tom, tager spilleren i stedet dragebrikken. Den bruges til at huske at når der igen kommer kort i bunken, så har denne spiller ret til at trække fra den først.

Hurtigt og underholdende

Tsuro kan spilles af 2-8 spillere fra 8 år. Et spil tager 15 minutter, så selvom man bliver elimineret er man hurtigt i gang med et nyt spil.  

Spillet indeholder:

 • 1 spillebræt
 • 35 rutebrikker
 • 8 markører
 • 1 dragebrik
 • 1 sæt danske spilleregler.

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation