MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Upassende

#KS-2310115
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK

Ikke på lager

Kan du finde på det mest upassende eller skøre udsagn, der gør at du vinder runden? Det behøver ikke være så svært, men det kommer an på, hvad du tør sige.Upassende

 
Upassende er et spil, hvor det kan bliver frygteligt morsomt eller frygteligt upassende. Det afhænger meget af hvem, der er med til at spille. Om man kan have det sjovt med en meget upassende situation kommer også meget an på, hvem der er med til at spille og hvordan spillet spilles.

 

Spillets handling

 
Man spiller ved at der læses 4 udsagn op. Nu skal hver eneste spiller finde på et ord, der kan sættes ind i alle sætninger. Det bør stadig give mening, men kan selvfølgelig ende med at være mere eller minde upassende i et eller flere af udsagnene. Eksempler på et par af udsagnene kunne være: ”Tolv personer i venteværelset ventede alle på at få .....” eller ”Dagens ungdom – hvorfor er de kun interesseret i ........?”. Man får point ved at der udnævnes det sjoveste eller mest upassende udsagn i runden.
Det kræver mindst 3 spillere for at kunne spille. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 20 minutter at spille.
 

Spillet indeholder:

 

 • 440 sætninger
 • 1 blok
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation