MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Vildkatten 400 App-version

#MA-016439
Værd at vide
antal spillere1 spiller
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 30 minutter
209,00 DKK
Spar 16%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Led efter billeder på spillepladen og vær hurtigere end dine modspillere, hvis du skal være den første til at få øje på det, som I leder efter.

Denne udgave kan kombineres med en app, så du kan få meget mere sjov ud af spillet.

Vildkatten - app-version

Denne udgave af Vildkatten består blandt andet af hele 401 billedkort. Du får derfor mange flere ting at lede efter på spillebrættet. Spillebrættet er i 9 dele, som kan sættes sammen forskelligt fra spil til spil. På den måde får du lov til at spille et nærmest nyt spil hver gang. Man spiller ved at lede efter et motiv på spillepladen. Det er sjovt for hele familien at lede efter motiver på spillepladen. Det handler selvfølgelig om at være den hurtigste til at få øje på det billede, man leder efter.

Flere spil i et

Når du får brug for nye udfordringer kan du læse om 2 nye måder at spille Vildkatten på i de danske spilleregler. Denne 400 app version af Vildkatten er helt speciel, da du kan spille spillet i kombination med en app. Appen gør at du kan åbne spillet på en tablet. I app’en kan der gives nye ledetråde til, hvilket billede, der skal ledes efter. Med app’en får du flere muligheder og flere måder at spille Vildkatten på. Tablet medfølger ikke. Vildkatten 400 app anbefales til alle over 5 år. Det kræver 2-6 spillere at spille spillet, som tager typisk 20 minutter at gennemføre. Du kan se alle de forskellige udgaver af spillet her.  

Spillet indeholder:

 • 1 spillebræt
 • 401 billeder
 • 18 farvede brikker
 • 1 beholder
 • Danske spilleregler

Mere fra Vildkatten serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation