MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-24%

Carcassonne - Hills & Sheep

#ENI-MDG018
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
99,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.På lager

Find din indre fårehyrde frem og få styr din flok! Her får du en udvidelse til Carcassonne, hvor der er tilføjet fårehyrder, får og ulve og nye landebrikker.Carcassonne: Hills & Sheep | Vær en ægte fårehyrde

Siden år 2000 har Carcassonne eksisteret, og blev hurtigt et populært brætspil. Udover grundspillet er der lavet nogle udvidelser til spillet, så du kan få endnu mere ud af dit originale Carcassonne. Her får du udvidelsen, Hills & Sheep, der rummer en masse nye brikker. Du kan blive en ægte fårehyrde med Hills & Sheep, der tilføjer får, bakker og vinmarker. Du får 18 nye landebrikker, 6 fårehyrder og 18 fåre- og ulvebrikker med i spillet.

Spilleregler:

Carcassonne er et brætspil, hvor du skal lægge nogle brikker sammen og bygge nogle ting. I grundspillet skal du fx bygge byer og veje, og i denne udvidelse kan du også bygge nogle bakker. I Hills & Sheep er der tilføjet nogle flere regler til grundspillet.

Fåre- og ulvebrikker: Inden spillet starter skal brikkerne placeres.

Bakker: Hvis du trækker en landebrik med en bakke, så skal du trække en ekstra landebrik i samme runde. Den ekstra brik skal placeres under bakkebrikken. Hvis der er en bonde på bakken, så er fordelen her, at den slår modstanderen, hvis det ender ud i uafgjort.

Fårehyrder: Du kan vælge at sætte din fårehyrde på en landebrik med en mark i stedet for en bonde. Gør du det, så skal du også trække en brik med ulve- og fårebrikker. Hvis det bliver en brik med får, skal den placeres på marken, og hvis det bliver en ulvebrik, skal den lægges tilbage, og fårehyrden gives tilbage til spilleren. Der må aldrig sættes en fårehyrde, hvor der allerede er en, men den må gerne placeres, såfremt der står en bonde på marken.

Vinmarker: En vinmark placeres efter de normale regler. Når en vinmark er omkring et kloster, der bliver afsluttet, så får spilleren tre point per vinmark.

Spillet indeholder:

 • 18 nye landebrikker
 • 6 fårehyrder
 • 18 fåre- og ulvebrikker
 • Danske spilleregler

Vær opmærksom på at denne udvidelse skal spilles med grundspillet.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation