MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Årets spil 2016 - Kåret af Legetøjsbranchen

4. oktober 2016 af Nordiskspil

Årets bedste brætspil – kåret af danske familier!

I modsætning til Guldbrikkerne, hvor de bedste spil kåres af en jury, har legetøjsbranchen bedt 40 familier og en stribe børneinstitutioner om at prøveteste i alt 33 spil. Dernæst er det bedste spil, i tre forskellige kategorier, blevet fundet ud fra spillenes underholdningsværdi, originalitet og ud fra, hvorvidt spillene lever op til producents anprisninger.

Hos Nordisk Spil er vi begejstrede for ”Årets Spil” prisen, da der jo ikke findes bedre dommere, end dem der rent faktisk køber og spiller spillene hjemme i stuen.

De tre spil, som vi naturligvis fører hos Nordisk Spil, er altså et rigtig godt sted at starte, hvis du skal finde et nyt brætspil til efterårs- og vintermånederne. Nedenfor får du en kort gennemgang af årets vindere.

 

Årets børnespil 2016: Kanin Hop Hop

Kanin-Hop-Hop-boernespil2-5 spillere. Fra 3 år. Kanin Hop Hop er først og fremmest et rigtig hyggeligt spil for de mindste og deres forældre.

Det er en dejlig varm sommerdag, men pludselig begynder det at øse ned, og regnen drypper nu ind i kaninboet, så de små kaniner får våde fødder. Spillet handler derfor, som navnet angiver, om at få kaninerne til at hoppe i tørvejr via fem udgange.

Hos Nordisk Spil synes vi rigtig godt om spillets simple og underholdende opbygning, der minder lidt om Ludo. Man slår nemlig med en terning, og flytter kaninen til udgangen, hvis farve matcher terningens. – Er der allerede en lille kanin ved denne udgang, må man flytte den helt udenfor. Det gælder altså om, at hjælpe flest kaniner i sikkerhed, og det er vores erfaring, at spillet kan begejstre store som små.

 

Årets familiespil 2016: Ego Family

Braetspil-familiespil-ego-familie2-4 spillere. Fra 8 år. Udviklet af den fynske spilproducent Game Inventors.

Når man spiller den populære klassiker EGOs familieversion, får man mulighed for at stille de gode spørgsmål, som ellers ikke ville blive bragt op i familien. På den måde kan man blive klogere på både sig selv og hinanden, og med spillets tre forskellige typer spørgsmål, er der lagt op til masser af grin, overraskelser og familiehygge.

EGO Family spilles ved, at de andre deltagere skal gætte hvad man har svaret, hvilket de gør ved at tage en svarbrik og lægge den foran sig med svaret nedad. Når alle spillere har foretaget et valg, afslører man hvad man har svaret, og de spillere der har gættet rigtigt, modtager jetoner, ligesom man også selv modtager jetoner.

Hos Nordisk Spil vil vi fremhæve, at mange børn er vilde med spillet. De kan fx godt lide, at de lærer hinanden at kende, ved at finde ud af, hvad andre ville tage med på en øde ø, eller hvad hinandens yndlingsfarve er.

 

Årets voksenspil 2016: Spyfall

Spyfall-selskabsspil3-8 spillere. Fra 12 år.

Spillet der handler om at finde spionen! Spyfall er et enkelt og tidsløst humoristisk spil, hvor grin, bluff og grimasser skaber et usædvanligt fængslende koncept. Et spil, der både får spillerne til at lægge mærke til adfærd og mimik, men som også nødvendiggør deciderede krydsforhør!

Hos Nordisk Spil synes vi især, at det er sjovt at narre ens modstandere til at tro, at man ikke er spion, selvom man rent faktisk er det. – Eller at finde frem til, hvem der er spionen, da ikke alle har et lige overbevisende pokerfjæs J På den måde finder man også ud af hvem der har is i maven, og man kan øve sige i at stille de rigtige spørgsmål, for at finde frem til spionen. – Alt i alt et super sjovt selskabs- og voksenspil!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation