MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

De 20 bedste brætspil til julegaver 2017

27. oktober 2017 af Nordiskspil

Spil for hele familien

Brætspil som julegaver, kan nogle gange være svært, specielt hvis modtageren ikke ønsker sig noget specifik. Vi har udvalgt 20 spil som kan spilles af alle, og har et godt indhold. Det gør det lidt nemmere at finde den gode brætspils julegave.

Sequence kortspilSequence

Sequence er et godt familie spil, uden for mange regler og nemt at overskue. Spillet har lige dele held og strategi, og kan spilles i hold, hvis man skal være mange med.

Antal spillere: 2 – 12
Spilletid: 30 min.
Anbefalet alder 7+

Køb Sequence her!

 

Ticket To Ride EU Modern Classics

Ticket to Tide Europe

Ticket to Ride Europe, er et prisbelønnet spil, hvor man skal bygge togruter over Europa. Byg ruterne før din modstander gør det, og afskær deres vej. Spillet er nemt at lære, og der findes mange gode udvidelser til.

Antal spillere: 2 – 5
Spilletid: 30 - 60 min.
Anbefalet alder 8+

Køb Ticket to Ride Europe her!

 

Ticket To Ride US Modern Classics

Ticket to ride USA

Ticket to Ride USA, er orginalen af Ticket to ride spillene. Den store forskel på USA og Europa spillene er at USA spillet foregår i USA. Spillene er lige gode, og mange har begge for at kunne spille på begge plader.

Antal spillere: 2 – 5
Spilletid: 30 - 60 min.
Anbefalet alder 8+

Køb Ticket to Ride USA her!

 

Hint Hvid

Hint Hvid

Hint Hvid, spillet der gælder om at få din makker til at forstå et Hint. Altså skal du på forskellige måde for makkeren til at forstå hvad du Hinter efter. Det er sjovt og lige til, og alligevel kan det være pokkers svært.

Antal spillere: 4+
Spilletid: 45 min.
Anbefalet alder 15+

Køb Hin Hvid her!

Hint Rød

Hint Rød

Hint Rød, er det nye Hint spil. Spillet kommer med 600 nye kort, med nye ord der skal Hintes. Det er stadig sjovt og lige til, og stadig kan det være pokkers svært.

Antal spillere: +4
Spilletid: 45 min.
Anbefalet alder 15+

Køb Hint Rød her!

 

Det dårlige SelskabDet dårlige selskab

Det dårlige selskab, et spil om at være i den skæve, mærkelige dårlige humors selskab. Hvem kan sammensætte de sjoveste sætninger, hvem kan være mest grov, ja for en gangs skyld er der kun fantasien der sætter grænser.

Antal spillere: 3 - 16
Spilletid: 30 - 60 min.
Anbefalet alder 16+

Køb Det dårlige Selskab her! 

Klask børnespil airhockey

Klask

Klask, spillet for to, som ved hjælp af magneter styrer sin "spiller" og skal skyde bolden i modstanderens mål. Det er meget vanedannede og rigtig sjovt at spille tuneringer i.

Antal spillere: 2
Spilletid: 5 min.
Anbefalet alder 8+

Køb Klask her!

7Wonders Modern Classics

7 Wonders

7 Wonders er et anderledes spil, hvor man skal samle resourcer for at bygge de 7 vidundere. Det er anderledes for at måden man samler resourcerne på er ved at sende kort rundt mellem spillernes hænder. Principettet er ikke svært, og man

Antal spillere: 2 – 7
Spilletid: 45 min.
Anbefalet alder 10

Køb 7 Wonders her

 

Hanabi spil

Hanabi

I Hanabi samarbejder alle spiller om at få opsat det flotteste fyrværker. Spillet er nemt og hyggeligt, og kommer i en fin tin æske. Det rigtig fede ved spillet er at du ikke selv må se dine kort på hånden, det er kun dine medspillere der må det. Det giver et anderledes samarbejds spil.

Antal spillere: 2 – 5
Spilletid: 30 min.
Anbefalet alder 8+

Køb Hanabi her!

 

 

Dixit spilDixit

Dixit, spillet der handler om at fortælle kreavtive historier. Hvem kan fortælle den bedste historie, udfra de kort der er vist og dem fra hånden. Der er selvfølgelig regler i spillet, så det er ikke lige til, men meget sjovt.

Antal spillere: 3 - 6
Spilletid: 30 min.
Anbefalet alder 8+

Køb Dixit her!

 

Codenames

Codenames

Dine med agenter er væk, det eneste du har ikke en gang de Codenames, agenterne bruger som identifiaktion. Spillet gælder om at gætte hvilke Codenames som hører til dit hold.

Antal spillere: 2 – 8
Spilletid: 15min.
Anbefalet alder 14+

Køb Codenames her!

 

Settlers fracatan grundspil 2017 forside

Settlers fra Catan

I Settler fra Catan er du nybygger på øen Catan, du skal forsøge opbygge dit samfund hurtigere end dine modstandere. Det handler om strategi, handel og lidt hel. Spillet er en moderne klassiker,

Antal spillere: 3 – 4
Spilletid: 75 min.
Anbefalet alder 10+

Køb Settler fra Catan her!

 

 

Settlers fra Catan søfarer spil

Settlers fra Catan: Søfarer udvidelse

Søfarer udvidelsen til Settlers fra Catan, udvider spillet, med en større plade, mulighed for at sejle og finde guldskatte. Mange mener at det er den bedste udvidelse til Settlers fra Catan, blandt de mamge udvidelser der.

Antal spillere: 3 – 4
Spilletid: 75 min.
Anbefalet alder 10+

Køb Settlers fra Catan: Søfarer her

 

Settlers fra Catan 5-6 spiller udvidelse

Settlers fra Catan: 5-6 spillere udvidelse

En udvidelse så du kan spille op til 6 spillere i dit Settlers fra Catan spil. Det er den næstmest populære udvidelse til spillet.

Antal spillere: 3 – 6
Spilletid: 90 min.
Anbefalet alder 10+

Køb Settlers fra Catan: udvidelse 5-6 spillere her!

 

Kaste griskaste gris spil

Kaste Gris, hvem er bedst til at kaste med de 2 små søde grise. Lander de på siden og er kedelige, giver de ikke point. Lander de på ryggen, benene, ørene eller hovedet, giver de point. Den der først når 100 point vinder. Det er nemt og sjovt, og lige til at have med i tasken.

 

Antal spillere: 2+
Spilletid: 20 min.
Anbefalet alder 7+

Køb Kaste Gris her!

 

Splendor spil

Splendor

Splendor, et nemt spil, hvor du skal handle med ædelstene for at tjene sejrspoint. Er du bedst til at se kombinationerne, samtidig med at du kan tage de rigtige handelsvalg, så vinder du. Splendor er et flot og indbydende spil.

Antal spillere: 2 – 4
Spilletid: 30 min.
Anbefalet alder 10+

Køb Splendor her!

 

Bohnanza spil kort

Bohnanza

Bohnanza, spillet hvor du skal så og høste alverdens forskellige bønner. Spring bønner, chili bønner, kaffe bønner og mange flere. Spillet er lidt specielt for du må ikke ændre rækkefølgen på din hånd af kort, tilgengæld er det også den mekanik, der spillet ustyrligt sjovt.

Antal spillere: 2 – 7
Spilletid: 45 min.
Anbefalet alder 8+

Køb Bohnanza her!

 

King og Tokyo 2016 spil

King of Tokyo

King of Tokyo, ja det vil jeg gerne være. Men der er ikke plads, for de forskellige kæmpe monstre kæmper om pladsen. Spillet er et terningespil, der tager udgangspunkt i Yatzys 3 slag, men derfra stikker så også af. Det er nemt og selv de yngre kan spille med.

Antal spillere: 2 – 6
Spilletid: 30 min.
Anbefalet alder 8+

Køb King of Tokyo her!

 

Stratego original spil

Stratego

Det originale Stratego, spillet hvor du og din modstander stiller en hær op på en krigsmark. Derefter skiftes i til at flytte en brik, møder man en fjende, vinder den højest rangerede. Men pas på møder du en bombe, så vinder den altid.

Antal spillere: 2
Spilletid: 15-45 min.
Anbefalet alder 8+

Køb Stratego her!

 

Bezzerwizzer familie spil

Bezzerwizzer Familie

Bezzerwizzer, det klassiske spørgsmåls spil, i en familie udgave så hele familien kan være med. Det fede ved Bezzerwizzer, frem for Trivial Pursuit, er at du har mere kontrol over kategorierne du skal svare på.

Antal spillere: 2+
Spilletid: 45 min.
Anbefalet alder 10+

Køb Bezzerwizzer Familie her!

 

Hvilket brætspil ønsker jeg mig i Julegave

Af de 20 spil vi har udvalgt, er det klart 7 wonders jeg ønsker mig i julegave. Jeg har prøvet det en gang og blev hurtigt fanget af det. Af andre spil vil jeg nævne Splendor og Bohnanza de er begge hurtige og sjove.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation