MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Gode brætspil for voksne

15. oktober 2015 af Nordiskspil

Når du skal have en hyggeaften med vennerne, er brætspil en god ide. Hvad enten det er nye eller gamle venner, så kan de rigtige spil skabe en rigtig god stemning. Vi har samlet de mest populære brætspil for voksne, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

Top 5 brætspil til voksne

bedste brætspil til voksne

Her er vores top 5 lige nu, som har lidt for enhver smag. Der er både quizspil, strategispil, selskabsspil og kortspil. Der er også spil som kun tager kort tid, og nogle som man kan bruge det meste af aftenen på at spille. Brætspil er på vej tilbage i stuerne, og selv om man er voksen, kan man stadig lade sig rive med af de gode nye spil, som popper frem hele tiden.

Over hele Danmark skyder der også brætspils cafeer op, som tilbyder et stort udvalg af brætspil til deres gæster, og nogle steder må man endda tage sine egne brætspil med!

Men her tilbage til vores top 5 lige nu:

1. Settlers of Catan

Det første brætspil som i høj grad spilles af voksne er Settlers of Catan. Det er et af de mest populære spil de senere år, og hvis du har levet under en sten, og ikke kender Settlers, så går det ud på at handle med råstoffer, og få opbygget en civilisation hurtigere end modstanderne. Det handler om at få verdensherredømmet gennem handel og udvikling.

2. Bezzerwizzer

Er du mere til quizspil, så er Bezzerwizzzer spillet noget for dig. I den seneste udgave er der over 5000 spørgsmål, så du blive ikke lige færdig med at spille det. Bezzerwizzer er faktisk et danskudviklet spil, og der er siden kommet nye versioner. Den version du finder her på Nordiskspil er den nyeste version.

3. Ticket to Ride Europe

Ticket to Ride Europe er et rigtig sjovt spil, som har elementer fra både Settlers og Risk. Det handler om at få bygget togbaner gennem Europa, og dermed får fuldført sine missioner, som netop handler om at få forbundet byer med jernbaner.

Det er et nyere spil som er på hastigt indtog i Danmark, og er du til brætspil med lidt strategi, så bliver du bestemt ikke skuffet her!

4. Castles Of Mad King Ludwig

Castles Of Mad King Ludwig er kåret af Guldbrikken til årets voksenspil 2015, og er både et veldesignet og originalt brætspil, med uendelige spilmuligheder.

Du ansættes som den gale konges bygmestre, og skal bygge det flotteste slot, i konkurrence med de andre bygmestre.

Se Guldbrikkens korte video om spillet her:

 

5. Dominion

Det sidste spil vi vil nævne i denne omgang er Dominion brætspillet. Det har også elementer fra Settlers (sejrspoint og civilisationsopbygning) og er et rent kortspil. Det går ret hurtigt, så man skal ikke sidde og vente igen og igen på at det bliver ens tur.

Det er enormt vanedannende, og en af mine personlige favoritter blandt brætspil for voksne. Der er i grundspillet masser af muligheder for at variere spillet, da der er mange ekstra kort som kan vælges at medtages eller undlades i Dominion spillet.

Andre brætspil for voksne

Der findes mange andre nye gode brætspil for voksne, og du finder de fleste af slagsen ved at klikke på menuerne til venstre, hvor du finder alle vores produktkategorier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation