MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kvindelig Brætspils Udvikler

9. marts 2022 af Emilie Viuf

Eline Svendsen er kvinden bag brætspillet "Skal du være fræk?" 

Jeg har altid været kreativ og lavede mine egne brætspil som barn også. For cirka fire år siden fandt jeg tilbage til den interesse og begyndte at eksperimentere lidt med at lave nogle selskabsspil. Det er den type spil, jeg bedst kan lide, både at spille og at lave selv og det skyldes, at jeg elsker det gode grin, den slags spil giver. Når jeg griner på den måde med mine venner under et spil, er jeg til stede i nuet og glemmer for en kort stund alle de bekymringer, jeg kan have.

Jeg har de seneste år haft nogle mørke perioder i mit liv - alvorlig sygdom og dødsfald hos flere i min nærmeste familie, og jeg gik selv ned med stress for et par år siden. At udvikle og spille den type spil, som giver et godt grin, er for mig en slags modgift mod de mørke tanker, jeg ind imellem tumler med. Og som verden ser ud lige nu, er der nok flere, der godt kan bruge den slags.

Jeg var faktisk oprindeligt i kontakt med Nordisk Spil, som så henviste mig til forlaget GameInventors, hvor jeg fik udgivet "Skal Du Være Fræk!?". Det kommende efterår udgiver de mit andet brætspil, "Spørgsmål Fra Helvede". Begge spil kombinerer humor med min anden passion: leg med sprog og ord.

Da jeg først begyndte at udvikle brætspil, var jeg ikke klar over, at der er så få kvindelige brætspilsdesignere. Men jeg tror det blandt andet skyldes, at kvinder i gennemsnit har mindre fritid til både at spille brætspil og udvikle spil, især hvis de har små børn. Der er jeg utroligt heldig, at jeg har en mand, der støtter mig og giver mig mulighed for at bruge tid på det, jeg brænder for.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation